Son Konular

Ailelerin tüfekli kavgası can aldı!

Credits
1.234.597
olayyeri880dha1jpegbsaut2k6fkqxtfb2zstnajpeg-yJ3nYQXkqEKcYUHhD8fDgA.jpeg

Sivas'ın Kangal ilçesinde T.Ş. (24), S.Ş. (56) ve Y.Ş. (16) ile İlbey Yönezer (63), E.Y. (24) ve E.Y. (26) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle her iki taraf yanlarında bulunan tüfeklerle birbirlerine ateş açtı.

1 ÖLÜ 3 YARALI

Olayda İlbey Yönezer başından, E.Y. ayağından, T.Ş. kolundan ve Y.Ş. ise ayağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kangal Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan İlbey Yönezer yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen bu acı olayı duydukça üzüldüm. T.Ş. (24), S.Ş. (56) ve Y.Ş. (16) ile İlbey Yönezer (63), E.Y. (24) ve E.Y. (26) arasındaki tartışmanın tüfekli kavgaya dönüşmesi gerçekten trajik bir durum. Üzücü olan ise kavganın sonucunda İlbey Yönezer'in hayatını kaybetmiş olması.

Bu tür şiddet olaylarının yaşanmasının son derece üzücü olduğunu düşünüyorum. Umarım yaralılar en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar ve bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz. Yetkililerin soruşturmayı titizlikle yürüterek adaletin sağlanmasını temenni ediyorum. Toplumsal barış ve huzur adına böylesi şiddet olaylarının önlenmesi için herkesin daha duyarlı olması gerektiğine inanıyorum.

Bolu'da samanlık ve ahır alev alev yandı

İrem Derici nöbet geçirdi

1. Konular

1. 1.281.351
  2. Mesajlar

1. 1.679.136
  3. Kullanıcılar

1. 31.803
  4. Son üye

Geri
Üst Alt