Akansel Koç

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.752
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1971

Ülke
Türkiye

Türkiye Deri Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜDİS) Genel Sekreteri olan Akansel KOÇ, 1971 yılında Sivas'ta doğdu. Öğrenim hayatını müteakip uzman olarak işe başladı.
1993 yılından itibaren Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreterlik görevini yürütmekte olup bunun yanı sıra halen; Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üyeliği (1997-…..),TOBB Deri ve Deri Ürünleri Meclis Üyeliği, İstanbul İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Denetleme Kurulu Üyeliği, Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeliği, Tuzla Kent Konseyi Üyeliği görevlerini devam ettirmektedir. 7, 8 ve 9. Kalkınma Planlarında Deri Sektörü temsilcisi olarak görev almıştır. 1997 yılından itibaren de ILO TİSK heyeti içerisinde yer almaktadır.
IV. İzmir İktisat Kongresinde de görev almanın yanı sıra ve deri sektöründe çeşitli projelere koordinatörlük yapmıştır.
Endüstri ilişkileri ve çalışma hayatı başta olmak üzere ekonomik ve sosyal konularda çeşitli dergi, gazete ve yayın organlarında araştırma, inceleme ve makaleleri yayınlanan AKANSEL KOÇ'un "Çalışma Hayatında Yeni Dönem" adlı bir kitabı da bulunmaktadır.
Akansel KOÇ, Milli Prodüktivite Merkezi'nin 20 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen 48. Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir.

Akansel Koç, 1971 yılında Sivas'ta doğmuştur. Eğitim hayatının ardından uzman olarak çalışma hayatına atılmıştır. 1993 yılından itibaren Milli Prodüktivite Merkezi'nde Genel Sekreterlik görevini yürütmekte olup aynı zamanda çeşitli önemli görevleri sürdürmektedir. Bunlar arasında Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üyeliği, TOBB Deri ve Deri Ürünleri Meclis Üyeliği, İstanbul İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Denetleme Kurulu Üyeliği, Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeliği, Tuzla Kent Konseyi Üyeliği gibi önemli görevler bulunmaktadır.

Akansel Koç, ayrıca 7, 8 ve 9. Kalkınma Planlarında Deri Sektörü temsilcisi olarak görev almıştır ve 1997 yılından itibaren ILO TİSK heyeti içerisinde yer almaktadır. IV. İzmir İktisat Kongresi'nde de görev almış, deri sektöründe çeşitli projelerde koordinatörlük yapmıştır.

Endüstri ilişkileri, çalışma hayatı ve ekonomik-sosyal konularda çeşitli dergi, gazete ve yayın organlarında araştırma, inceleme ve makaleleri yayınlanmış olan Akansel Koç'un "Çalışma Hayatında Yeni Dönem" adlı bir kitabı da bulunmaktadır. Milli Prodüktivite Merkezi'nin 20 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirdiği 48. Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir.

Arpaeminizade Mustafa Sami

Ahmet Karabacak

1. Konular

1. 1.282.563
  2. Mesajlar

1. 1.683.150
  3. Kullanıcılar

1. 32.121
  4. Son üye

1. com
Geri
Üst Alt