Son Konular

Aksaray'da Üniversite Sınavı İçin Taşınan Öğrencilerin Kaza Heyecanı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.399
white.jpg

Aksaray'da Meydana Gelen Kazada Üniversite Sınavına Girecek Öğrenciler Yara Aldı

Aksaray'da meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 3'ü ağır 10 kişinin yaralandığı belirtildi. Her iki araçta bulunan 4 öğrencinin, Aksaray Üniversitesi'nde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecekleri öğrenildi. Kazanın, sınava katılacak öğrencilerden sadece 1 kilometre uzaklıkta meydana geldiği bildirildi.

Kazada hafif yaralanan anne Şehriban Demir, YKS'ye girecek olan ikiz kızları Eylem ve Eylül Sarıkaya ile birlikte olayı şu şekilde anlattı: "Fatih Mahallesi'nden çıkıp üniversiteye sınav için gidiyorduk. Çocukları okula yetiştirecektik. Ana yoldan ilerlerken, bir anda ara yoldan başka bir araç çıktı ve bizim araca çarptı. Hızımızı alamayıp duramadık. Bir anda herkes yere savruldu. Şans eseri hava yastıklarımız açıldı, aksi halde biz de zarar görebilirdik. Durum daha kötü olabilirdi."

Benzer Konular

Aksaray'da meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 3'ü ağır 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Kazada yer alan araçlardaki 4 öğrencinin, Aksaray Üniversitesi'nde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecekleri öğrenildi. Kaza, üniversiteye sadece 1 kilometre kala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan 4 öğrencinin bulunduğu 2 aracın karıştığı kaza sonucunda hayatını kaybeden anne Narin Küçükercan'ın (50) cenazesi defnedildi. Kazada ağır yaralanan oğulları Utku Küçükercan (19) ve Ahmet Buğra Küçükercan (8) ameliyat edilerek yaşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) gitmek üzere yola çıkan araçlar arasında meydana gelen çarpışma sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 3'ü ağır 8 kişi yaralandı. Olay, Bahadır Küçükercan (48) yönetimindeki 68 BC 010 plakalı otomobil ile Menderes Sarıkaya (24) tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) öğrenci taşıyan hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında dramatik anlar yaşandı. Kaza yerine hızla ulaşan polis ve sağlık ekipleri, refüje savrulan yaralılara anında müdahale etmeye çalıştı. Kazada bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.086
  2. Mesajlar

1. 1.678.422
  3. Kullanıcılar

1. 31.746
  4. Son üye

Geri