- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -225
Ali Bilaloğlu kimdir?
Emir Ali Bilaloğlu 2004 yılında Türkiye'ye dönerek Doğuş Otomotiv bünyesinde Audi ve Porsche markalarından sorumlu Genel Müdür olarak atandı. 2007 Haziran ayında Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak atandı.Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür?
İkilik, kurumsal yönetimin en temel ve tartışmalı alanla- rından biridir. Genel müdür bir şirketin en üst konu- munda olan biri olarak temel sorumlulu- ğu şirketin plan ve politikalarını başlat- mak ve uygulamaktır. Yönetim kurulu ise bir şirketin stratejik karar alma, temsil ve en üst seviyede yürütme organıdır.Doğuş Holding CEO kimdir?
Hüsnü Akhan (Oca 2006–)Doğuş Grubu / CEO
Kerem Güven Kimdir?
Kerem Güven, motor sporlarına olan tutkusunu profesyonel hayatına da taşımayı başaran nadir yöneticilerden. Geçtiğimiz sene Doğuş Otomotiv Audi, Bentley, Bugatti ve Lamborghini markalarının genel müdürü olan Kerem Güven, aynı zamanda ralli tutkusuyla da tanınıyor.Sahenk ailesi kimdir?
3,4 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin iş adamlarından birisi olan Ferit Şahenk, Doğuş Holding'in yönetim kurulu başkanıdır. Ferit Şahenk, 1964 yılında Ankara'da doğdu. Annesi Deniz Şahenk, babası iş adamı Doğuş Holding'in kurucusu Ayhan Şahenk'dir. Filiz Şahenk adında bir kız kardeşi vardır.Hüsnü Akhan kim?
Yönetim Kurulu Başkanı 2001-2005 seneleri arasında Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO, 2006- 2019 yılları arasında Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak görev yapan Hüsnü Akhan, Temmuz 2019 tarihinden itibaren Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.
Sahenk ailesi nereli?
Niğdeli bir ailenin çocuğu olarak 18 Mart 1964 tarihinde Ankara'da doğdu. 1987 yılında Boston Koleji'nden pazarlama ve insan kaynakları bölümünden mezun olduktan sonra 1991 yılında Garanti Menkul Kıymetler Şirketi'ni kurdu.Husnu Akhan ne mezunu?
Orta ve Lise öğrenimini Birecik Lisesi'nde (Şanlıurfa) tamamlayan Hüsnü Akhan, ODTÜ İşletme Bölümü mezunu olup, Ekonomi dalındaki yüksek lisansını University of Miami'den (ABD) almıştır.Kerem Güven kimdir nerelidir?