<
Modoratör
Yeni Üye
Amazon alışveriş sitesi güvenli mi?
Güvenliğiniz bizim için en önemli konudur. Amazon.com.tr'deki tüm işlemleriniz için şunları garanti ederiz: Güvenli sunucumuz; ödeme bilgileriniz, adınız ve adresiniz gibi tüm kişisel verilerinizi şifreler. Bu bilgiler internet üzerinden aktarılırken yetkisi olmayan kişiler tarafından okunamaz.
Amazon Türkiye vergi var mı?
Gümrük vergisi yok. Türkiye'den kargoya veriliyor.
Amazon Türk sitesi mi?
Amazon Türk sitesi mi?
Dünyanın en büyük online alışveriş sitesi Amazon Türkiye'de resmen faaliyetlerine başladı.
Amazon Türkiyeden alışveriş yapılır mı?
Amazon Türkiyeden alışveriş yapılır mı?
Siteden alışveriş yapabilmek için bir diğer seçenek ise Amazon kendi mobil uygulaması. Şu an itibariyle Amazon Türkiye'de 2 farklı teslimat seçeneği bulunuyor: Standart Teslimat ve Ekspress Teslimat. Standart teslimatta, ürünler İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için 2-3 iş gününde teslim ediliyor.
Amazon com tr gümrüğe takılır mı?
Amazon.com'dan ürün aldığınızda gümrük işlemlerini sizin adınıza Amazon yapıyor, ürün adresinize geliyor mutlaka, gümrükle uğraşmıyorsunuz. Yani gümrük ile uğraşmayacaksınız ve Amazon'a ödediğiniz ücret haricinde başka ücret ödemeyeceksiniz.
Amazon Türkiye'ye gönderim yapıyor mu?
Ülkemiz pazarına gireceği haberinden sonra uzun süredir beklediğimiz Amazon, bugün itibariyle Türkiye'deki faaliyetlerine fiilen başladı. Ekspres teslimat hizmeti, yalnızca Türkiye'deki uygun teslimat adresleri için sunuluyor. Yalnızca sipariş özeti sayfasında bu kargo seçeneği belirtilen ürünlerde geçerli oluyor.
Amazon hangi ülkeye ait?
Amazon hangi ülkeye ait?
Amazon.com, Inc. Amazon.com, Inc. Seattle, Washington merkezli, e-ticaret, bulut bilişim, dijital akış, ve yapay zekâya odaklanan çok uluslu bir Amerikan teknoloji şirketidir.
Amazon Türkiye nasıl alışveriş yapılır?
Amazon Türkiye nasıl alışveriş yapılır?
Amazon'dan ürün alma ve ödeme yapma
- Adım: Satın almak istediğiniz ürünü arama çubuğunu kullanarak aratın.
- Adım: Amazon.de 49 Euro ve üzerindeki ürünleri ücretsiz olarak Türkiye'ye kargoluyor.
- Adım: Alışverişi tamamla diyerek adres bilgilerinizin olduğu ekrana geçin.