Anakart modeli nerede yaziyor?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-74
Meslek
Webmaster

Anakart modeli nerede yazıyor?

Diğer yollardan erişemediğiniz durumlarda, bilgisayarınızın kasasını açarak anakartın üzerindeki etikette model adını bulabilirsiniz.

Anakartım hangi model?

Çalıştır'ı açtıktan sonra çıkan ekrana "msinfo32.exe" yazıp Enter'e basıyorsunuz. Bu işlemden sonra Sistem Bilgisi ekranı karşınıza çıkacak. Hemen sağ tarafta "Temel Kart Ürünü" kısmının yanında anakart modelinizi göreceksiniz. Ayrıca buradan sisteminizin diğer özelliklerine de bakabilirsiniz.
Anakart modeli öğrenme nasıl yapılır?
- Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın.
- Adım #2: msinfo32.exe yazın ve aratın.
- Adım #3: Sistem Bilgisi ekranı açılacak.
- Adım #4: Sistem Özeti sayfasını açın.
- Adım #5: Buradan Sistem Modeli satırını bulun.
- Adım #6: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak.
Anakart nerede bulunur amacı nedir?
Bilgisayar başta olmak üzere televizyon ve cep telefonu gibi elektronik cihazlarda da bulunan, donanımların bir araya toplanması ve bu donanımların birbirleri ile iletişim kurarak koordineli bir şekilde çalışmalarını sağlayan parçaya anakart (motherboard) denir.
Bilgisayarın kaç model olduğu nasıl anlaşılır?
Bilgisayarın modeli, bilgisayarın ana gövdesinin arkasındaki veya yanındaki etiketten kontrol edilebilir.
- Yöntem: Win + R tuşlarına basın, dxdiag yazın ve Enter tuşuna basın.
- 3. Yöntem: Win + R tuşlarına basın, cmd yazın ve Enter tuşuna basın.

Anakart SSD yi destekliyor mu?

Eğer hali hazırda anakartınızda M.2 yuvası yoksa veya teknik özelliklerinde M.2 SSD desteklediği belirtilmemişse bilgisayarınız M.2 SSD desteklemiyor anlamına gelecektir. Dizüstü Bilgisayar (Laptop): Aynı şekilde masaüstü bilgisayarda olduğu gibi laptoplarda her M.2 SSD modellerini desteklemez.

Bilgisayar modeli ne demek?

systeminfo komutu ile bilgisayarın marka ve modelini öğrenmek için Win + R tuşlarına birlikte basarak çalıştır penceresini açalım ve çalıştır penceresine cmd komutunu yazınız ve arkasından bu dos penceresine systeminfo komutunu yazarak entere basınız.
Asus Prime A320M-F Gaming Anakart 760,70 TL. MSI A320M-A Pro Gaming Anakart 827,62 TL. MSI A320M-A Pro Max Gaming Anakart 860,47 TL. MSI B450M-A PRO MAX Gaming Anakart 877,96 TL.

Conversede neden delik var?

Boga burcu erkegi kime asik olur?

1. Konular

1. 1.265.206
  2. Mesajlar

1. 1.662.149
  3. Kullanıcılar

1. 31.309
  4. Son üye

Geri
Üst Alt