Son Konular

Anamur Müftülüğü'nden YKS Öğrencilerine Motivasyon İkramı!

Credits
1.229.824
white.jpg

Anamur'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına giren öğrencilere destek verildi. İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Anamur Şubesi iş birliğiyle, okulların önüne kurulan stantlarda öğrencilere ve velilere su, çay ve kek ikram edildi. Anamur Müftüsü Mehmet Fidan, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek geleceğe desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Alanya'da 36 Motosiklet Trafiği Tehlikeli Bulundu, Men Edildi

Konya'da Buğday Tarlasında Beklenmedik Yangın Çıktı

Benzer Konular

Amasya'da gerçekleşen bir etkinlikte, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve velilere destek olmak amacıyla hareket edildi. Amasya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, öğrencilere ve ailelerine mobil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilerin sınav günlerinde emanetlerini güvenle bırakabilmeleri için 4 okulda emanet ve su hizmeti sunulduğu açıklandı. Müftü Vekili Hakkı Balı ve Din Hizmetleri Uzmanı Necati Keleş’in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Tokat Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) giren öğrencilerin ailelerine sınav öncesinde destek olmak amacıyla hoş bir sürpriz yaparak su, meyve suyu, simit ve kraker ikramında bulundu. Tokat Belediyesi, sınav gününde öğrencilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında öğrencilere ve ailelere destek olmak amacıyla harekete geçti. Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi önünde konumlanan Kızılay ikram aracı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.485
  3. Kullanıcılar

1. 31.756
  4. Son üye

Geri