haberci
Efsanevi Üye

Bursa'da Eşsiz Bir Deneyim: Anne ve Oğul YKS Sınavına Beraber Girdi
Bursa'da Yıldırım Beyazıt Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde unutulmaz bir an yaşandı. 49 yaşındaki Elif Yakar Göksu, 19 yaşındaki oğlu Selimhan Göksu ile birlikte sınava girdi.
Heyecanın dorukta olduğu sınav anında Elif Yakar Göksu, oğlundan daha heyecanlı olduğunu dile getirdi. "Hem oğlum hem kendim adına bu deneyimi yaşamak beni çok mutlu ediyor. Aynı anda iki farklı heyecanı hissediyorum. Geçen yıl basın bölümünü kazanmıştık ancak sağlık sorunları nedeniyle ara vermek zorunda kaldım. Bu sene ise gazetecilik hayallerim var." sözleriyle duygularını ifade etti.
Oğlu Selimhan Göksu da annesinin sınavda rakibi olduğunu belirterek, "Annemin de istediği bölümü kazanmasını isterim. Onunla aynı okulda sınava girmek benim için ayrı bir motivasyon kaynağı. Ben mühendislik okumak istiyorum." dedi.
Ayrıca aynı okulda sınava giren 19 yaşındaki Erdoğan Menteş ve 21 yaşındaki abisi İlker Menteş kardeşler de benzer duyguları paylaştı. Anne Nurcan Menteş ise çocuklarının heyecanına ortak oldu. Bursa'da yaşanan bu eşsiz deneyim, aileler arasındaki dayanışmanın güzel bir örneği olarak dikkat çekti.