Son Konular

Antalya'da fide üretim tesisinde yangın: O anlar kamerada!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.501

Antalya'da fide üretim tesisinde yangın: O anlar kamerada!

Gazipaşa'da bir fide üretim tesisinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle yakındaki seralara sıçradı. Yangına müdahale için ekipler seferber oldu.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Koru Mahallesi'nde bulunan bir fide üretim tesisinde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Olay yerine hızla itfaiye ekipleri, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Rüzgarın etkisiyle alevler, tesisin yakınında bulunan bazı seralara da sıçradı. Yangını kontrol altına almak için ekiplerin yoğun çabası devam ediyor.

Merhaba, bu haberle ilgili size nasıl yardımcı olabilirim?
– Bir özet mi istersiniz?
– İngilizce (veya başka dilde) çeviri mi?
– Veya başka bir konuda destek mi?

Cezaevinden, cezaevine dönüşen ülkeye 'Yol'culuk…

Benzer Konular

Antalya'da fide tesisinde yangın! Alevler seralara sıçradı Antalya Gazipaşa’da bir fide üretim tesisinde çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan tesiste henüz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan bir fide üretim tesisinde yangın çıktı. Yangın, saat 11.30 sıralarında Koru Mahallesi'ndeki tesiste henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm tesisi sararken, gökyüzünü yoğun siyah duman kapladı. İhbar üzerine bölgeye ilçe...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
Antalya'nın farklı ilçelerinde meydana gelen anız ve orman yangınları, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Aksu ilçesindeki Kurşunlu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın, henüz belirlenemeyen sebeplerden dolayı başladı. Ekipler, 2 uçak, 1 helikopter, 6 arazöz, 1...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
Antalya'da Yangın Paniği Antalya'nın Serik ilçesinde, otluk bir alanda başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki yerleşim yerlerine sıçradı. Yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı ve bölgede büyük bir paniğe neden oldu. Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırırken, yangının kontrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Burdur'da Çıkan Yangın 2 Ev ve 1 Metruk Binayı Kül Etti Burdur'un İğdeli köyünde, bir evin bahçesinde yakılan ateş kontrolsüz bir hal alarak yangına neden oldu. Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen alevler, çevrede bulunan 2 eve ve 1 metruk binaya sıçradı. Olayın bildirilmesi üzerine, itfaiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
  1. Konular

1. 1.280.962
  2. Mesajlar

1. 1.678.207
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri