Son Konular

Fide üretim tesisinde korkutan yangın

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.433
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan bir fide üretim tesisinde yangın çıktı. Yangın, saat 11.30 sıralarında Koru Mahallesi'ndeki tesiste henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı.
Kısa sürede büyüyen alevler tüm tesisi sararken, gökyüzünü yoğun siyah duman kapladı. İhbar üzerine bölgeye ilçe merkezinden çok sayıda itfaiye ve ekip sevk edildi. Ayrıca çevre ilçelerden de takviye ekipler istendi.

Yangının kontrol altına alınabilmesi için ekiplerin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Metinle ilgili nasıl yardımcı olmamı istersiniz? (Örneğin özet çıkarmamı, İngilizce'ye çevirmemi veya haber metnini düzenlememi ister misiniz?)

Trump'tan yeni açıklama

AKP'den flaş Manisa kararı

Benzer Konular

Antalya'da fide tesisinde yangın! Alevler seralara sıçradı Antalya Gazipaşa’da bir fide üretim tesisinde çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan tesiste henüz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Antalya'da fide üretim tesisinde yangın: O anlar kamerada! Gazipaşa'da bir fide üretim tesisinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle yakındaki seralara sıçradı. Yangına müdahale için ekipler seferber oldu. Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Koru Mahallesi'nde bulunan bir fide üretim tesisinde, henüz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
BURSA'nın İnegöl ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın, saat 21.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerinde İnegöl girişinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıktı. Tesiste bulunan geri dönüşüm malzemeleri henüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
BURSA'nın İnegöl ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın, saat 21.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerinde İnegöl girişinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıktı. Tesiste bulunan geri dönüşüm malzemeleri henüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gaziosmanpaşa'da bulunan geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangının başlangıç sebebi henüz netlik kazanmazken, Karadeniz Mahallesi'nde yer alan tesis büyük zarar gördü. Olayın ardından polis, sağlık ekipleri ve çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.280.869
  2. Mesajlar

1. 1.677.977
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri