Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Antalya’da trafikte cam yumruklayan sürücüye ev hapsi

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Antalya'da trafikte cam yumruklayan sürücüye ev hapsi

Serik ilçesinde trafikte bir aracın önünü kesip camını yumruklayan sürücü S.G., gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkan şüpheliye ev hapsi verilirken, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu.

6910eb0330d11392__w1200xh1884.jpg

8 Kasım'da D-400 kara yolunda G.K.B. ve A.B. isimli vatandaşların bulunduğu otomobil, içinde iki kişinin yer aldığı başka bir araç tarafından durduruldu.

Sürücü S.G. ile yanındaki Z.D.'nin, durdurdukları araca küfür ve hakaret etti, ardından aracın camını yumrukladılar.

EV HAPSİ VERİLDİ, EHLİYETİNE EL KONULDU

Şikayet üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede kimlikleri belirlenen S.G. ve Z.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.G. hakkında"konutu terk etmeme"(ev hapsi) kararı verildi.

S.G.'nin ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, yanında bulunan Z.D. serbest bırakıldı.

1. Konular

1. 1.284.017
  2. Mesajlar

1. 1.687.107
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri
Üst Alt