Aof Eski Ders Videolarını Nasıl İzleyebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Aof Eski Ders Videolarını Nasıl İzleyebilirim? Açıklama: Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin öğrenme sürecine yardımcı olan eski ders videoları, ders notları ile birlikte kullanıldığında başarıyı artırabilir. Aof eski ders videoları nasıl izlenir? İlk adım olarak, Açıköğretim Fakültesi resmi web sitesine erişim sağlanmalıdır. Ardından, öğrenci girişi yaparak e-Devlet şifresiyle sisteme giriş yapılmalıdır. Daha sonra, "Ders İzleme" bölümüne tıklanmalı ve dersin kodu veya adı aratılmalıdır. Son olarak, ilgili dersin eski ders videoları listesi görüntülenmeli ve istenilen video seçilmelidir. Bu şekilde, Aof öğrencileri eski ders videolarını kolaylıkla izleyebilir ve derslerine katkı sağlayabilir.
İçindekiler

Eski ders videolarını izlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Açıköğretim Sistemi (AÖS) resmi web sitesine giriş yapın: Eski ders videolarını izlemek için öncelikle AÖS resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Web tarayıcınızın adres çubuğuna "https://aos2.anadolu.edu.tr/” yazarak siteye ulaşabilirsiniz.
2. Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın: AÖS resmi web sitesine giriş yaptıktan sonra öğrenci numaranız ve şifrenizle hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek "Giriş Yap" butonuna tıklayın.
3. "Ders İşlemleri" sekmesine gidin: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan menüden "Ders İşlemleri" sekmesine tıklayın.
4. "Ders Videoları" seçeneğini seçin: "Ders İşlemleri" sekmesine girdikten sonra açılan sayfada sol tarafta bulunan menüden "Ders Videoları" seçeneğini seçin.
5. İzlemek istediğiniz dersi seçin: "Ders Videoları" sayfasında, izlemek istediğiniz dersi seçin. Ders listesinden dersin adını ve kodunu bulabilirsiniz. Seçtiğiniz dersin üzerine tıklayarak ders videosunu açabilirsiniz.
6. Ders videosunu izleyin: Seçtiğiniz dersin sayfasında, ders videosunu izlemek için "Videoyu İzle" butonuna tıklayın. Ders videosu açılacak ve izlemeye başlayabileceksiniz.
Not: Eski ders videolarını izlemek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir. Ayrıca, ders videolarını izlemek için belirli bir tarih aralığı veya süre sınırlaması olabilir. Bu nedenle, ders videosunu izlemek istediğiniz tarihe dikkat edin ve gerekli süreyi ayırın.
AÖS resmi web sitesi: https://aos2.anadolu.edu.tr/
Not: Yukarıdaki adımlar AÖS resmi web sitesinin güncel kullanıcı arayüzüne göre hazırlanmıştır. Arayüzde zaman zaman değişiklikler olabilir. Bu nedenle, adımların güncelliğini kontrol etmek için AÖS resmi web sitesinin kılavuzlarını veya yardım bölümünü ziyaret etmeniz önemlidir.

Açıköğretim Fakültesi'nin eski ders videolarını izlemek için yapmanız gerekenler.
1. Açıköğretim Fakültesi resmi websitesine giriş yapın.
2. "Öğrenci Girişi" bölümüne tıklayın ve TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girin.
3. "Ders İşlemleri" sekmesine tıklayın.
4. "Ders Videoları" seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. İzlemek istediğiniz dersin adını seçin ve videoları izleyin.

6. Açıköğretim Fakültesi'nin resmi websitesine giriş yapın.
7. TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek öğrenci girişi yapın.
8. Ders işlemleri sekmesine tıklayın.
9. Ders videoları seçeneğini bulun ve tıklayın.
10. İzlemek istediğiniz dersin adını seçin ve videoları izleyin.

T

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu Çalısıyor Mu?

T

Pubg Lite Pc Kaç Gb İnternet Yer?

1. Konular

1. 1.266.905
  2. Mesajlar

1. 1.663.911
  3. Kullanıcılar

1. 31.312
  4. Son üye

Geri