Modoratör
Tanınmış Üye
Aof kaydım silinmiş ne yapmalıyım?
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin herhangi bir programından kaydı silinip af kapsamında kayıt hakkı kazananlar, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Af Kayıt Başvuru (Kaydı Silinen) linkinden başvuru yapmalıdır.Anadolu Üniversitesi pasif ne demek?
Kayıt yenileme işlemlerini yapan erkek üniversite öğrencilerinin ders seçimi yapmamaları veya okullarını dondurmaları halinde öğrencilik durumları pasif öğrenci olarak görülecektir.Aof kayıt için ne gerekli?
Aof kayıt için ne gerekli?Türk öğrenci adaylarının kayıtları için gerekli belgeler:
- 2018-YKS Sonuç Belgesi,
- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
- Adayın T.C.
- Adayın ikametgâhıyla ilgili beyanı,
- Erkek adayların askerlik durumuyla ilgili yazılı beyanları,
AÖF kayıt işlemleri nasıl yapılır?
AÖF kayıt işlemleri nasıl yapılır?Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.
Muafiyet talebi nasıl yapılır?
ders/dersleri için muafiyet başvuruları, kayıt tarihleri arasında adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısı Öğrenci Bilgi Sistemi Sayfası üzerinden yapılacaktır. Kayıt tarihleri, adresi Akademik Takvim bağlantısında yer almaktadır.AÖF öğrencilik hakkı kaç yıl 2020?
Öğrenci kayıt yaptırdığı dönemden başlamak üzere önlisans için dört yıl (sekiz yarıyıl), lisans için yedi yıl (on dört yarıyıl) süreyle öğrencilik hakkından yararlanabilir. Öğrenci kayıt yenilemediği dönemlerde öğrencilik hakkından yararlanamaz ve sınavlara katılamaz.Açıköğretim Fakültesi kaç yılda kayıt silinir?
Açıköğretim Fakültesi kaç yılda kayıt silinir?2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.
Neden pasif öğrenci yazıyor?
Neden pasif öğrenci yazıyor?Üniversitede kullanılan pasif öğrenci terimi, öğrencilerin okul hayatına bir süre devam etmeyeceğini gösterir. Öğrenciler bölümlerde yer alan ders seçimlerini yapmadığında sistem tarafından otomatik olarak pasif öğrenci statüsüne dahil edilir.