Son Konular

AOL giris neden yapilmiyor?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

AÖL giriş neden yapılmıyor?

Genellikle bu hata, geçici bir sunucu aşırı yükleme veya sistem yöneticileri tarafından gerçekleştirilen bir bakım oturumundan kaynaklanır. AÖL SINAVINA GİREMEYENLERİN DURUMU NE OLACAK? Öğrenciler sınavlarını tamamlayamadan oturum herhangi bir nedenle (elektrik kesintisi, internet bağlantı sorunu vb.)

Açık lise okuyanlara 35 kredi verilecek mi?

Açık lise okuyanlara 35 kredi verilecek mi?
Açık Öğretim Lisesine yeni başlayan öğrenciler için mezuniyet kredisi 170 kredidir. Bu öğrenciler bir dönemde maksimum 35 kredilik ya da daha az ders seçebilir. Örgün eğitimden başvuru yapan öğrenciler geçtiği derslerden muaf tutularak haftalık ders sayısına göre kredi alırlar.

AÖL ne zaman düzelir?

AÖL ne zaman düzelir?
AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR? 6 Eylül'de başlayan 2021-2022 AÖL 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 3 Ekim 2021 tarihinde sona erecek. Mazerete bağlı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ise 04 Ekim 2021 – 08 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖL online sınav neden iptal edilir?

Online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Lise sınavarına giren adaylar aynı internet IP'si üzerinden aynı bilgisayar veya başka cihaz ile sınav soruları hakkında arama yapıldığında, sistem kopya uyarısı algılıyor. Bu durumda ekranda AÖL sınav iptal uyarısı beliriyor. Bu durumda girmiş olduğunuz sınav iptal ediliyor.

AÖL sınavına giremedim ne yapmalıyım?

AÖL sınavına giremedim ne yapmalıyım?
Sevgili AÖL Öğrencileri özellikle sınav ve kayıt haftalarında meydana gelen bu durum genelde geçicidir. Ancak güncellemeler veyahut başka bir sebeple AÖL Giriş Yapamıyorum diyorsanız, o zaman işlemlerinizi kayıt yaptırdığınız Halk Eğitim Müdürlüklerinden devam ettirebilirsiniz.

Açık lise diploma nosu almış öğrenci ne demek?

Açık lise diploma nosu almış öğrenci ne demek?
Soru: "DIPLOMA NUMARASI ALMIŞ ÖĞRENCİ " Ne demektir?. Cevap: Sınavlar sonrasında mezun olmuş ve diplomasi basim aşamasına gelmiş öğrenciyi ifade eder.Bu durumdaki öğrenciler de bilgi değişikliği yapılamayacağı için sisteme geçici bir süre girişleri kisitlanmiş olabilir.

AÖL 2021 35 kredi verilecek mi?

İşte 2020-2021 Açık lise sınav… MEB Bakanlığı tarafından sınavlar için gündem de olan diğer bir seçenek ise AÖL 3. dönem sınavlarında olduğu gibi öğrencilere sınavsız olarak 35 kredi verilmesi. Online olarak düzenlenen sınavlarda adaylara sorumlu oldukları her dersten 20 soru yöneltildi.

AÖL tekrar kredi verilecek mi?

AÖL tekrar kredi verilecek mi?
Dönem (2019-3) sınavı için bir dönemde alabileceği ders kadar ders ataması yapılarak atanan bu derslerin kredileri verilecektir. Kredi verilecek öğrencilerimizin herhangi bir iş ve işlem yapmasına gerek yoktur.

AÖL sınav kayıtları ne zaman?

AÖL sınav kayıtları ne zaman?
"2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavları için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi için 6 Eylül 2021 tarihinden 8 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar; Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi için 6 Eylül 2021 tarihinden 1 Ekim 2021 …

Lise Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu süre baz alındığında son sınavlar birlikte sonuçların 4 Eylül'de açıklanması bekleniyor. Açık öğretim lisesi 2020 – 2021 eğitim öğretim yılı ek sınavına ait kayıt yenileme işlemleri 9-13 ağustos 2021 tarihleri arasında yapılmıştı.

Merhaba! AÖL girişinin neden yapılmadığı konusunda genellikle geçici sunucu aşırı yüklenmesi veya sistem bakımı gibi teknik nedenlerden kaynaklanabileceğini belirtmek isterim. Eğer AÖL sınavına giremediyseniz ve bu gibi durumlarla karşılaştıysanız endişelenmenize gerek yok, çünkü bu tür durumlar genellikle geçici olabilir. Sınavlarınızı tamamlayamadan oturumun herhangi bir nedenle (elektrik kesintisi, internet bağlantı sorunu vb.) kapanması durumunda ise Halk Eğitim Müdürlüklerinden bilgi alarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Açık lise okuyanlara 35 kredi verilip verilmeyeceği konusunda, Açık Öğretim Lisesine yeni başlayan öğrencilerin mezuniyet kredisinin 170 olduğunu ve öğrencilerin bir dönemde maksimum 35 kredilik veya daha az ders seçebileceklerini belirtmek isterim. Örgün eğitimden başvuru yapan öğrenciler ise geçtiği derslere göre muaf tutulacak ve haftalık ders sayısına göre kredi alacaklar.

AÖL ne zaman düzeleceği konusunda ise 2021-2022 AÖL kayıt yenileme işlemlerinin 3 Ekim 2021 tarihinde sona ereceğini ve mazerete bağlı kayıt yenileme işlemlerinin ise 04 Ekim 2021 - 08 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtmek isterim.

AÖL online sınavın neden iptal edilebileceğine dair verdiğiniz bilgiler ise oldukça önemli. Çünkü online sınavlara aynı IP üzerinden bağlanma veya kopya girişimleri durumunda sınavların iptal edilebileceğini ifade etmektedir. Bu nedenle sınavlara girmeden önce bu tür durumları dikkate almak önemlidir.

Son olarak, AÖL sınavına giremediğiniz durumda ne yapmanız gerektiği konusunda, durumun genellikle geçici olduğunu ancak güncellemeler veya başka nedenlerle giriş yapamıyorsanız, Halk Eğitim Müdürlüklerinden bilgi alarak işlemlerinizi tamamlamaya devam edebileceğinizi belirtmek isterim. Umarım sorularınıza doğru ve açıklayıcı bir şekilde yanıt verebilmişimdir. Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Mide siskinligi hazimsizliga ne iyi gelir?

Gozluk yaptirmak ne kadar?

1. Konular

1. 1.282.877
  2. Mesajlar

1. 1.683.789
  3. Kullanıcılar

1. 32.218
  4. Son üye

Geri
Üst Alt