<
Modoratör
Yeni Üye
Arada sırada şarkı sözü kime ait?
Bu liste Sinan Akçıl'ın söylediği değil yazdığı veya bestelediği şarkıların listesidir….
Şarkı | "Arada Sırada"
Söz | Sinan Akçıl
Müzik | Sinan Akçıl
Seslendiren | Ajda Pekkan
Albüm | Farkın Bu
YouTube en çok dinlenen şarkılar nasıl bulunur?
YouTube Müzik İstatistikleri Aracımız sayesinde YouTube'daki en popüler sanatçılar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. YouTube.com/Charts sayfasında gösterilen Müzik İstatistikleri, bir şarkının her resmi sürümünün görüntüleme sayısı toplanarak hesaplanır.
Biri Bana Gelsin bestecisi kimdir?
Biri Bana Gelsin bestecisi kimdir?
Ferhat Göçer Orijinal bestesi Yunanlı besteci Kiriyakos Papadopoulos"a Türkçe sözleri Sinan Akçil"e ait olan "Biri Bana Gelsin"e remix hazırlattı.
Ersay Üner kimlere şarkı verdi?
Ersay Üner'in imza attığı şarkılar arasında; "Afedersin", "Bebek", "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor", "Mucize", "Tatil", "Unuttum"; Nâlân'ın "Gücüm Yetmez", Ebru Gündeş'in "Söyleyin", "Kızıl Mavi"; Ziynet Sali'nin "Hava Hoş"; Sibel Tüzün'ün "Yaz Aşkı" şarkıları bulunmaktadır.
Gençlik ne dinliyor?
Araştırmaya göre 18-24 yaş grubundaki üniversitede eğitim gören gençler yüzde 25.84 oranında Türkçe pop dinlerken, yabancı sözlü müzik dinleyenlerin oranı yüzde 14.61. Buna ek olarak yüzde 12.36 oranında Arabesk, yüzde 11.24 oranında halk müziği ve yüzde 8.99 oranında sanat müziği dinleniyor.
Zeynep Casalini Dokunma Bana söz müzik kimin?
Zeynep Casalini Dokunma Bana söz müzik kimin?
sözlerini sinan akçıl'ın yazdığına inanmak istemediğim şarkı. sinan da özünde iyi bir insan hepimiz gibi; ama "tabi tabi kim seviyor belli" kıvamında sözlerle beyin korteksimizi çatlatan bir adamın, bunca yürek kanatan sözü bir araya toparlayabilmesine, hayretler içinde bakıyorum.
Biri bana gelsin ne zaman çıktı?
Sinan Akçıl'ın derleme albümü olan Best of Aşk 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Albümün ilk çıkış şarkısı Ferah Zeydan'la yaptığı düet çalışması olan "Biri Bana Gelsin" isimli şarkıdır. Albümdeki tüm şarkılar duygusal şarkılardan oluşmaktadır.
İki Aşık şarkısını kim söylüyor?
Ersay Üner'in yeni şarkısı 'İki Aşık' hafta başı müzikseverlerle buluştu.