haberci
Efsanevi Üye

Arda Turan, Süper Lig'deki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekerek Ukrayna Premier Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Yeni takımıyla ilk antrenmanına, Slovenya'nın Brdo kentinde devam eden kamp hazırlıkları sırasında çıktı.
Shakhtar Donetsk'in antrenmanı, Arda Turan yönetiminde saat 19.00'da başladı ve kulübün sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı. Binlerce izleyici, oyuncuların pas çalışmalarını ve teknik direktör Arda Turan'ın futbolcularla yakın ilişkisini ilgiyle takip etti.
Shakhtar Donetsk, UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu'nda Ilves Tampere ile eşleşti. Eğer Ukrayna ekibi rakibini geçerse, 2. eleme turunda Beşiktaş'ın rakibi olacak.
Arda Turan, hazırlık kampı için gittiği Slovenya'nın Brdo kentinde yöneticiler tarafından karşılandı ve takımıyla bir araya gelerek futbolcularla sohbet etti. Turan, futbolcularına en iyi şekilde çalışacaklarını ve sahada birlikte hareket edeceklerini vurgulayarak, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Teknik direktör Arda Turan, futbolcularına yönelik şu sözleri dile getirdi: "Sahada bir aile gibi olmalıyız. Her anı dolu dolu yaşayarak, en üst seviyeye çıkmak için mücadele etmeliyiz. Sahada acı çekmeye hazır olmalıyız. Amacımız bir daha Dinamo Kiev'in şampiyonluğunu görmemek. Bu hedef doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde olacağız. Ailemizin önemi büyük, adım adım başarıya ilerleyeceğiz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve hepinize sevgilerimi iletiyorum."