Son Konular

Artan Kabak İçiyle Sebze Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Artan Kabak İçiyle Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet soğan
Yarım kapya biber
1 adet havuç
2-3 adet kabak içi
1 yemek kaşığı un
600 ml su
1 avuç kıyılmış maydanoz
Tuz
Terbiyesi için;
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı un

Artan Kabak İçiyle Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Uygun bir tencereye sıvı yağını alın ve soğanı ekleyin.
2-3 dk soteleyip küçük doğranmış kapya biber ve rendelenmiş havucu ek edin.
2-3 dk kadar soteleyin unu ekleyin.
Ardından suyunu ek edip kaynamaya basladıktan sonra altını kısın tencerenin kapağını kapatın.
Diğer tarafta terbiyesini hazırlayın.
Uygun bir kaseye yoğurt, yumurta sarısı ve unu ekleyip güzelce çırpın.
Kaynayan çorba dan bir kepçe terbiyeyi ekleyip karıştırın.
Terbiyeyi çorbaya döküp çorba tekrar kaynamaya baslayana kadar daima karıştırın.
Kaynamaya basladıktan sonra tencereyi ocaktan alın.
Sonra dereotu ek edip karıştırın.
Afiyet olsun

Artan Kabak İçiyle Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Tam Kıvamında Un Helvası

S

Mantılı Yeşil Mercimek Çorbası

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Kıymalı Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç Yarım kapya biber Yarım yeşil kabak 1 kare buzluktan kuzu kıyma 1 adet arpacık soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tel şehriye En son eklemek için bebeklere uygun zeytinyağı Kıymalı Şehriyeli Zerzevat Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yeşil kabak 2 yemek kaşığı un (tepeleme) 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 3 su bardağı süt 4 su bardağı su Bir tutam dereotu Tuz, pul biber, karabiber, nane Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sıvı yağı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kaşarlı Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 600 gram tavuk göğsü 400 gram mantar (Doğrayın) 2 kuru soğan (piyazlık doğrayın) 2 diş sarımsak 1 adet kırmızı kapya biber (jülyen doğrayın) 2 adet yeşil sivri biber (jülyen doğrayın) 200 ml krema 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1/2 (yarım) su bardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Efsane Sebzeli Arpa Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 300 gr yarma 1 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım kabak 2 adet kapya biber 1 adet soğan Küçük modül pırasa 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı maydanoz 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı zerzevat tozu Biraz karabiber Biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Düğün Çorbası (Kıymalı) Tanımı İçin Malzemeler 100 gram kadar kıyma 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı hazır yoğurt 1 adet yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı limon suyu 1 diş rendelenmiş sarımsak 6 su bardağı et suyu yada su Et bulyon 1 tatlı kaşığı tuz Üzerine; 1-2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.405
  2. Mesajlar

    1. 1.679.259
  3. Kullanıcılar

    1. 31.809
  4. Son üye

Geri
Üst Alt