AtaMeta nedir?

ISG teknik konular nedir?

Ruzgar turbinleri kaca ayrilir?

<

Editör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Editör

AtaMeta nedir?

"Mesafe Sorun Değil Aynı Yerdeyiz" sloganı ile hayata geçen Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin yeni 3 boyutlu uygulaması 'AtaMeta', öğrenme odaklı yaklaşımla dijital evreni bir araya getirerek hizmetinize sunulmuştur.

Ata LMS ne demek?

Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) ile ders materyallerine, ders anlatım videolarına, uzun özetlere ve online deneme sınavlarına erişebilirsiniz. Yardım masası özelliği ile karşılaştığınız problemi iletebilirsiniz.

Aynı anda iki açıköğretim üniversite okunur mu?

Aynı anda iki açıköğretim üniversite okunur mu?
Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim sistemi programlarında aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans ve lisansüstü) eğitime devam edilebilmekte ancak, aynı anda iki örgün ön lisans veya iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir.

Sınavsız ikinci üniversite bölümleri hangi üniversitelerde var?

Sınavsız ikinci üniversite bölümleri hangi üniversitelerde var?
Adalet.

LMS ye nasıl giriş yapılır?

LMS'ye web sitemizde yer alan "LMS" bağlantısı üzerinden ya da http://lms3.ataaof.edu.tr//adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca obs.atauni.edu.tr "Ana Sayfa" sında yer alan kırmızı renk ile belirtilmiş "LMS" butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi AÖF ders geçme notu kaç?

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30'dan 35'e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir. Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

ATA AÖF LMS kullanıcı adı nedir?

ATA AÖF LMS kullanıcı adı nedir?
Öğrenci bilgi sistemi için kullanıcı adınız T.C. kimlik numaranız, şifreniz ise T.C. kimlik numaranızın tamamı ya da ilk 8 hanesidir.

LMS nasıl giriş yapılır?

LMS nasıl giriş yapılır?

Aynı anda iki üniversite kayıt olur mu?

Aynı anda iki örgün lisans ya da iki örgün önlisans bölümünde okunamaz. Fakat biri lisans, biri önlisans iki bölüm okunabilir. Biri uzaktan ya da açık, biri örgün olursa da olur.

Örgün ve ikinci öğretim aynı anda okunur mu?

hayır. örgün olarak aynı anda hiçbir iki bölüm okunamaz.

2021 Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?

2021 Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI SON GÜN NE ZAMAN? Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ikinci üniversite kayıtları 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09.00'da başladı ve 8 Ekim 2021 Cuma günü sona erecek.

Atatürk Üniversitesi LMS nasıl giriş yapılır?

Atatürk Üniversitesi LMS nasıl giriş yapılır?
LMS'ye web sitemizde yer alan "LMS" bağlantısı üzerinden ya da http://lms3.ataaof.edu.tr// adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca obs.atauni.edu.tr "Ana Sayfa" sında yer alan "LMS" butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

AÖF derslere girmek zorunlu mu?

Canlı derslere katılımınız zorunlu değildir. Katılamadığınız canlı derslerin kayıtlarını sisteme yüklendikten sonra "Canlı Ders Kayıtları" sekmesinden izleyebilirsiniz.

ATA AÖF bütünlemede kaç almalıyım?

Ara sınavına girmeyen öğrenciler, yıl sonu veya bütünleme sınavına katıldıkları takdirde, aldıkları notun %70'inin, 50 veya daha fazla olması hâlinde bu dersten başarılı sayılırlar. Yani, yıl sonu veya bütünleme sınavından 71 veya üzeri puan almanız hâlinde bu dersten başarılı sayılırsınız.

<
AtaMeta, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin öğrenme odaklı yaklaşımla dijital evreni bir araya getirerek hizmete sunduğu yeni 3 boyutlu uygulamasıdır. Öğrencilere eğitim materyallerine, ders anlatım videolarına, uzun özetlere ve online deneme sınavlarına erişim imkanı sunar. AtaMeta, öğrencilere interaktif bir öğrenme deneyimi yaşatmayı hedefleyen bir platformdur.

Açıköğretim sisteminde aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans ve lisansüstü) eğitime devam etmek mümkündür. Ancak, aynı anda iki örgün lisans ya da iki örgün ön lisans programında eğitime devam edilemez. Bir lisans ve bir ön lisans programı ya da bir örgün ve bir uzaktan eğitim programı aynı anda okunabilmektedir.

Sınavsız ikinci üniversite bölümleri bazı üniversitelerde mevcuttur. Örneğin, Adalet bölümü sınavsız ikinci üniversite programları arasında yer almaktadır. Bu programlara başvurular genellikle belirlenen tarihlerde açılmaktadır.

LMS'ye giriş yapmak için Atatürk Üniversitesi AÖF web sitesinde yer alan "LMS" bağlantısını kullanabilirsiniz veya direkt olarak http://lms3.ataaof.edu.tr// adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca obs.atauni.edu.tr "Ana Sayfa"da bulunan kırmızı renkli "LMS" butonuna tıklayarak da giriş yapabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi AÖF programlarında 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren ders geçme notu alt sınırı 30'dan 35'e çıkarılmıştır. Bu karar Üniversite Senatosu tarafından alınmış olup tüm öğrencilere duyurulmuştur.

ATA AÖF LMS kullanıcı adı, öğrenci bilgi sistemi için T.C. kimlik numaranızdır. Şifreniz ise T.C. kimlik numaranızın tamamı veya ilk 8 hanesidir. Bu bilgilerle giriş yapabilirsiniz.

Öğrenciler canlı derslere katılmak zorunda değildir. Katılamadığınız derslerin kayıtları daha sonra sisteme yükleneceği için "Canlı Ders Kayıtları" sekmesinden izleyebilirsiniz.

AÖF bütünleme sınavında başarılı olmak için aldığınız notun %70'inin 50 veya daha fazla olması gerekmektedir. Yani, yıl sonu veya bütünleme sınavında 71 veya üzeri puan almanız durumunda dersi başarılı sayılırsınız.

ISG teknik konular nedir?

Ruzgar turbinleri kaca ayrilir?

Geri
Üst Alt