Son Konular

AUZEF cevrimici sinav ne demek?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

AUZEF çevrimiçi sınav ne demek?

Online sınavlara internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız/tabletiniz veya cep telefonunuzdan girebilirsiniz. Meydana gelebilecek elektrik/internet kesintisi vb. sorunlardan fakültemiz sorumlu değildir. Gerekli tedbirleri almak öğrencinin sorumluluğundadır.

AUZEF sınav sistemi nasıl?

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlar geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli sınav tipinin dışında Klasik ve Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir.

AUZEF vize telafisi var mı?

AUZEF vize telafisi var mı?
2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılında AUZEF Ara (Vize), Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları çevrim içi (Online) olarak gerçekleştirilecektir. Sınavların toplam başarı puanına katkısı, Ara Sınav (Vize) @, Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları ` şeklindedir.

AÖF mazeret sınavına kimler girebilir?

AÖF mazeret sınavına kimler girebilir?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 12'nci maddesinin 4'üncü fıkrasında ise "Her ne sebeple olursa olsun, sınavlara katılmayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz." denilmektedir.

Çevrimiçi sınav Sistemi Nasıl Yapılır?

Çevrimiçi sınav, internet aracılığıyla Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) kullanarak gözetimsiz olarak gerçekleştirilen sınavlardır. Çevrimiçi sınav oluşturmadan önce Soru Bankası bağlantısı aracılığıyla sisteme sorular girilmelidir. Sistemde oluşturulacak sınavlara soru eklemek için soru bankası kullanılmaktadır.

AUZEF sınav yeri seçimi nasıl yapılır?

Sınav merkezi tercihleri https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinde ilan edilen tarihler arasında yapılır. Öğrenciler, sınav merkezi tercihleri için; https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapar.

AUZEF vizeye girmeyen büte girebilir mi?

AUZEF vizeye girmeyen büte girebilir mi?
Evet girebilirsiniz. Ama şunu unutmayın. Bütünleme sınavı, sizin için bir can simidi gibidir.

AUZEF vize sınavına girmezsek ne olur?

AUZEF vize sınavına girmezsek ne olur?
Girmezseniz ne olur? Siz normal eğitiminize devam edersiniz. Ancak bölümünüz ne olursa olsun mezun olabilmeniz için AGNO puanınızın 2.00 olması lazım.

Anadolu Üniversitesi mazeret sınavına nasıl girilir?

mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrenciler için ilgili birim yönetim kurulu kararıyla mazeret sınavı yapılır. sınavların sona erdiği tarihi izleyen üç işgünü içinde mazeretini gösterir belgeyi bir dilekçeyle birlikte kayıtlı olduğu birime vermesi zorunludur.

AUZEF çevrimiçi sınav, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından internet üzerinden gerçekleştirilen sınavlardır. Bu sınavlara internet bağlantısı olan kişisel bilgisayar, tablet ya da cep telefonu üzerinden giriş yapılabilir. Elektrik, internet kesintisi gibi sorunlardan doğacak problemlerden fakülte sorumlu tutulmamaktadır ve öğrencilerin bu tür durumlara karşı önlem almaları gerekmektedir.

AUZEF sınav sistemi genellikle çoktan seçmeli test şeklinde olup her ders için 20 soru sorulmaktadır. Soruların çözümü için genellikle 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan Öğretim programlarında ise çoktan seçmeli sınav tipinin dışında klasik veya sözlü sınavlar da uygulanabilmektedir.

AUZEF vize telafisi konusunda, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Ara (Vize), Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) sınavlarının çevrim içi olarak gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Başarı puanına katkısı Ara Sınav (Vize) @, Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları ` şeklinde olmaktadır.

AÖF mazeret sınavına girebilmek için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'ne göre sınavlara herhangi bir sebeple katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmamaktadır.

Çevrimiçi sınavlar, internet aracılığıyla gerçekleştirilen gözetimsiz sınavlardır. Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) kullanılarak yapılır ve soruların sisteme önceden girilmesi gerekmektedir. Ayrıca, sınav yeri tercihleri için belirtilen tarihler arasında ilgili adrese AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılabilir.

AUZEF büte girebilmeniz mümkündür, ancak unutmayın ki bütünleme sınavı genellikle bir can simidi olarak düşünülmektedir. AUZEF vize sınavına girmemeniz durumunda ise normal eğitiminize devam edersiniz ancak mezun olabilmeniz için AGNO puanınızın 2.00 olması gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi mazeret sınavına katılamayan öğrenciler için ilgili birim yönetim kurulu kararıyla mazeret sınavı yapılır. Öğrenciler, mazeretlerini belgeleyen bir dilekçe ile ilgili birime başvurmalıdır.

Lise de onur belgesi nasil alinir?

Nemruttaki heykeller kim?

1. Konular

1. 1.282.778
  2. Mesajlar

1. 1.683.512
  3. Kullanıcılar

1. 32.182
  4. Son üye

Geri
Üst Alt