Son Konular

Auzef mezun oldugumu nasil anlarim?

Modoratör

New member
Credits
0

Auzef mezun olduğumu nasıl anlarım?

AUZEF LİSANS VE ÖNLİSANS Mezuniyet Koşulları !! LİSANS PROGRAMI Öğrencileri mezun olabilmek için öğrencinin bütün derslerini geçmesi, FF notlu dersinin olmaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS Ders yükünü tamamlaması gerekir.

Auzef diploma veriyor mu?

Auzef diploma veriyor mu?
Tüm dönemlere ait zorunlu derslerin tamamını almak, Seçmeli derslerini grup kurallarınca tamamlamış olmak. (2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi girişliler için geçerlidir.) Yukarıdaki şartların hepsini sağlayan AUZEF öğrencileri diplomalarını alabilecekler.

Auzef mezun olmak için kaç kredi?

Auzef mezun olmak için kaç kredi?
(2) Kayıtlı olduğu lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans diploması verilir.

Auzef de büt var mı?

Bahar dönemi bitirme (final) sınavları sonunda yapılan değerlendirmede DD ve DC harf notu aldığınız derslerinizden telafi (bütünleme) sınavına girme zorunluluğunuz yoktur ancak bu dersler için notunuzu yükseltmek isterseniz telafi (bütünleme) sınavına girebilirsiniz.

Aksis mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Aksis mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?
Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS'e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.

4 yıllık okuyan 2 yıllık diploma alabilir mi?

4 yıllık okuyan 2 yıllık diploma alabilir mi?
Lisans programında okurken önlisans diploması alabilir miyim? Lisans programı öğrencilerinden; İlk dört yarıyılından en az 120 AKTS kredilik ders alarak başarılı olan, Diğer yükümlülüklerini yerine getirenler, programdan kaydını sildirmek koşuluyla önlisans diploması alabilir.

Auzef ıslak imzalı diploma veriyor mu?

Islak imzalı diplomanın öğrencilere geç verileceği ve hazırlık sürecinin geç olmasıyla öğrencilerin mağdur olacağını düşünen AUZEF dekanlığı e-imzalı diploma uygulamasına geçti. Bu yöntemle mezunlar; AUZEF transkript, AUZEF geçici mezuniyet belgesi gibi belgeler almadan diplomalarını hızlıca alabilecek.

Auzeften diploma nasıl alınır?

Auzeften diploma nasıl alınır?
Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; E-imzalı diplomalarına AKSİS otomasyon sistemi üzerinden ulaşabilir. Hemşirelik, Çocuk Gelişimi ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programlarının diplomaları Sağlık Bakanlığı tarafından tescillenir.

240 AKTS kotası nedir?

240 AKTS kotası nedir?
AKTS kredisi, öğrencinin bir dersi başarıyla tamamlayabilmesi için yapması gereken çalışmaların tümünü (teorik ders, uygulama, seminer, bireysel çalışma, sınavlar, ödevler, v.b) ifade eden bir birimdir. * Öğrenciler, dört yıllık eğitim sonunda toplam 240 AKTS kredisi toplayarak mezun olur.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim büt var mı?

2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılında AUZEF Ara (Vize), Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları çevrim içi (Online) olarak gerçekleştirilecektir. Sınavların toplam başarı puanına katkısı, Ara Sınav (Vize) %40, Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları %60 şeklindedir.

Auzef koşullu geçmek ne demek?

Auzef koşullu geçmek ne demek?
Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Mezuniyette koşullu başarılı notların, başarılı kabul edilebilmesi için öğrencinin AGNO'sunun en az 2.00 olması gerekir, öğrenciler ilgili derslerin sınavına tekrar girerek notlarını yükseltebilir.

Auzef mezun diploması nasıl alınır?

Auzef mezun diploması nasıl alınır?

Auzef mezun olduğunuzu anlamanın belli başlı kriterleri vardır. Lisans programı için öğrencinin bütün derslerini geçmiş olması, FF notlu dersinin olmaması, 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS ders yükünü tamamlaması gerekmektedir. Önlisans programı için ise tüm dönemlere ait zorunlu dersleri almış olmak ve seçmeli derslerini grup kurallarınca tamamlamış olmak gerekmektedir.

Auzef diploması alabilmek için en az 240 AKTS kredilik ders alıp tüm dersleri başarıyla tamamlamış, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan öğrencilere lisans diploması verilmektedir.

Auzef'de büt sınavı (telafi sınavı) uygulaması mevcuttur. Bahar dönemi bitirme sınavları sonunda DD ve DC harf notu aldığınız derslerinizden telafi sınavına girme zorunluluğunuz olmasa da notunuzu yükseltmek isterseniz telafi sınavına girebilirsiniz.

Mezun olduğunuzu öğrenmek için Aksis otomasyon sistemi üzerinden E-imzalı diplomayı alabilir ve bu diploma ile mezuniyet bilgilerinizin YÖKSİS'e işlendiğini görebilirsiniz.

4 yıllık lisans programında okurken önlisans diploması almak isteyen öğrencilerin en az 120 AKTS kredilik ders alarak başarılı olmaları ve diğer yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.

Islak imzalı diplomaların öğrencilere geç verilme sorununu çözmek amacıyla AUZEF, e-imzalı diploma uygulamasına geçmiştir. Bu sayede mezunlar diplomalarını hızlıca alabilirler.

Auzeften diploma almak için mezuniyet şartlarını sağladıktan sonra Aksis otomasyon sistemi üzerinden E-imzalı diploma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

AKTS kredisi, öğrencinin bir dersi başarıyla tamamlayabilmesi için yapması gereken çalışmaların tümünü ifade eder. Öğrenciler, dört yıllık eğitim sonunda toplam 240 AKTS kredisi toplamaları gerekmektedir.

Auzef'in koşullu geçme sistemi, bir dersten (DC) veya (DD) harf notlarından birini alan öğrencilerin o dersi koşullu olarak başarmış sayılacağını belirtmektedir. Koşullu başarılı notların, başarılı kabul edilebilmesi için öğrencinin AGNO'sunun en az 2.00 olması gerekmektedir.

Auzef mezun diploması almak için mezuniyet şartlarını sağladıktan sonra Aksis otomasyon sistemi üzerinden E-imzalı diplomayı alabilirsiniz.

Atina Rodos feribot kac saat?

Yumurtaya yatan Kanaryaya ne verilir?

1. Konular

1. 1.261.377
  2. Mesajlar

1. 1.658.964
  3. Kullanıcılar

1. 31.218
  4. Son üye

Geri
Üst Alt