Avukat Rezan Epözdemir, Hakim Karşısında FETÖ ve Casuslukla Yüzleşiyor

haberci

Efsanevi Üye
Credits
807.248
white.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım etmek" ve "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Epözdemir hakkında "rüşvet", "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım etme" ve "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından yürütülen soruşturmalar devam ediyor. İstanbul Adliyesi'ne götürülen Epözdemir'in savcılık sorgusu tamamlandı ve hakimlik işlemleri başlamak üzere.

Savcılığın talebiyle Epözdemir hakkında "devletin gizli bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme" ve "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından "yurt dışına çıkış yasağı" içeren adli kontrol tedbiri talep edildi.

Gözaltına alınan avukatın "rüşvete aracılık etmek" ve "rüşvet almak" suçlarından tutuklanması talep edilmişti. Epözdemir'in hakimlik işlemlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Epözdemir, "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım", "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından gözaltına alındı. Rüşvet soruşturmasında ifadesi alınan tanık A.D, Epözdemir'in rüşvet aldığı iddialarını ortaya atmıştı.

Tanık A.D'nin iddialarına göre, Epözdemir ve C.Ç, bir tahliye işlemi karşılığında 75 bin dolar rüşvet almıştı. WhatsApp kayıtları da bu iddiayı doğrulamıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Epözdemir, İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmişti.

Gaziantep'te Yüksek Katlı Binanın Terasında Alevler Yükseldi

Kayseri'de 14. Kattan Düşen Kadın Hayatını Kaybettiği Acı Haber!

1. Konular

1. 1.262.690
  2. Mesajlar

1. 1.659.201
  3. Kullanıcılar

1. 31.269
  4. Son üye

Geri
Üst Alt