Son Konular

Babamın Gölgesinde İlk Ağın Büyüsü

Credits
1.238.246
Babamla geçirdim o unutulmaz günü,
Gözlerinde sevgi, ellerinde umut dolu bir düğüm.
Küçük bir sandal, gölün sessizliğiyle çevrili,
Kalbimde bir heyecan, sanki dünya yeni kurulmuş gibi.

Sabahın erken saatlerinde çıktık yola,
Elinde eski bir kamış, ve ben yanımda.
Babam anlattı, nasıl yakalanır balık,
Her sözü bir bilgelik, her cümlesi bir yıldız gibi parıldık.

Rüzgar fısıldadı kulağımıza tatlı bir ninni,
Suya düşen oltanın sesiyle başlar hüzünlü bir tenni.
Bekleyişin sabrında büyüdük ikimizde,
Ve o an geldi, oltada bir kıpırtı hissetti ellerim tedirginlikte.

Göz göze geldik babamla, dudaklarda bir gülümseme,
O an anladım, hayatın ta kendisi bu sevinçte gizli.
Babam dedi ki: "Elde ettiğimizden çok,[/I] anılar biriktiririz her zaman en çok."

Gün battı, göle veda ettik ufukta,
Ama kalbimde bir iz bıraktı, babamla o günün dostluğu.
Zaman geçse de unutulmaz bu anılar,
Çünkü babamla o günde, dost olduk sonsuza uzanır yollar.

Babamın Melodilerde Saklı Anıları

Yolculuğun Sessiz Fısıltısı

Benzer Konular

Babamla Pedallarken Zamanı Aşmak Bir sabah güneşiyle, neşe dolu, Babamla çıktık yola, bisikletlerin üstünde. Rüzgar saçlarımızda, özgürlükle dolu, Her pedal vuruşunda, mutlu bir gülümseme. Yollar uzadıkça, anılar birikirdi, Gözlerimde babamın gölgesi. Her durakta, sıcacık bir gülümseme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Gölde Saklı Anılar: Babamla İlk Buluşma O sabah güneşin ilk ışıklarıyla, Babam elimden tuttu, sessizce. Gölde yankılanan suyun sesi, Kalbimizde bir hatıra, derin ve ince. Rüzgarın fısıldadığı anlarda, Daldık suyun serin kollarına. Babamla paylaştığım o anlar, Sonsuzluğa uzanır, hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Maçın İlk Golünde Babamın Gözleri Hatırlıyorum o günü, sanki dün gibi yakın, Stadyumun gürültüsü, kalbimde bir yankı. Yanımda babam, elinde tuttuğu biletin heyecanı, İlk defa yan yana, bu maçın anılarını sakladık. Yeşil çimlerde top, süzüldü bir o yana bir bu yana, Tribünlerde coşku, kalbimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yıldızların Altında Babamla Deniz kıyısında, sessiz bir akşam, Babamla yan yana, dalgalarla yavaşlar zaman. Kamp ateşi huzur verirken kalbimize, Birlikte kurduğumuz çadır, sığınak olur bize. Gecenin karanlığına, yıldızlar ışık tutar, Babam anlatır hikayeler, zamana meydan okur. Dalgaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Rüzgarın fısıldadığı o eski yollar, Gölgesinde yürüdüğüm babam yanımda, Adımlarımıza karışan toprak ve zaman, Bir masal gibi, hiç bitmeyecek sanırdım o an. Küçük ellerimde babamın sıcaklığı, Gökyüzünden dökülen yıldızlar gibi, Kayıp giderken çocukluğum usulca, Kalbimde saklı, o güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.658
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri