Son Konular

Babamla Pedallarken Zamanı Aşmak

Credits
1.230.392
Babamla Pedallarken Zamanı Aşmak

Bir sabah güneşiyle, neşe dolu,
Babamla çıktık yola, bisikletlerin üstünde.
Rüzgar saçlarımızda, özgürlükle dolu,
Her pedal vuruşunda, mutlu bir gülümseme.

Yollar uzadıkça, anılar birikirdi,
Gözlerimde babamın gölgesi.
Her durakta, sıcacık bir gülümseme,
Kalbimde saklı, o güzel günlerin sesi.

Göz göze geldiğimiz anlarda,
Sessizce dönerdi dünya etrafımızda.
Babamın sesi, bir melodi gibi,
Kalbime işleyen, unutulmaz bir nağme.

Zaman geçti, biz büyüdük yavaşça,
Ama o anılar, hep taze kalacak.
Babamla pedallarken, öğrendim hayatı,
Ve o günler, hep kalbimde saklanacak.

Fırtınalarda Sığınak: Babamın Sessiz Eli

Gururun Işığında Yükselen Evlat

Benzer Konular

Zamanın Ötesinde Babamla Bir Yolculuk Saatler durmuş gibi bu güzel anı, Birlikte çıktık yola, eski bir şafakta. Geçmişi yad ediyoruz, hüznü sarı, Babamla yol alıyorum, anılar aklımda. Çocukluğumun sesleri yankılanıyor, Babamın kahkahası, en derin sevgiyle. Bir an bile kaybolmak korkutmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Gölde Açılan İki Yürek Sabahın ilk ışıklarında, bir tatlı telaş Babamla çıktık, gölün sakin kucağına Küçük sandalda, sessizce oturduk yan yana, Balık avı, bizi bağlayan eski bir sırdaş. Suların üstünde parlayan altın güneş, Her dalgada, sevgi dolu bir hatıra Babamın sesi, yüreğimde sıcak bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
Çimenlerde Saklı Babamla Anılar Bir yaz günü, sıcak güneşin altında, Babamın sesi yankılanır dalgalarla. Birlikte açarız eski piknik sepetini, İçinde saklıdır geçmişin tatlı sesi. Hafif bir esinti, rüzgarın nağmesi, Babamla paylaştığım o güzel sesi, Doğanın koynunda kahkahalar yükselir, O an...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Babamla geçirdim o unutulmaz günü, Gözlerinde sevgi, ellerinde umut dolu bir düğüm. Küçük bir sandal, gölün sessizliğiyle çevrili, Kalbimde bir heyecan, sanki dünya yeni kurulmuş gibi. Sabahın erken saatlerinde çıktık yola, Elinde eski bir kamış, ve ben yanımda. Babam anlattı, nasıl yakalanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Pedal Çevirirken Babamın Yanında Akşamüstü güneşiyle parlayan sokaklarda, Çocukça bir heyecanla, babamın yanında. Tutarken gidonunu, güven dolu elleri, Düşmek korkusu yoktu, babam yanımdayken her yeri. Rüzgarın fısıldadığı hayallerle doluydu yol, Her pedal devrinde kalbim mutlulukla dol...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri