Son Konular

Babamın Kollarında Saklı Cennet

Credits
1.236.793
Babamın kollarında saklı bir cennet,
Her sarılışında dünyam genişler,
Fırtınalı gecelerde sığınılan liman,
Sözsüz bir huzur, derin bir nefes.

Güven veren kollarında bulurum huzuru,
Her adımda bir destek, bir dayanak.
Geçmişin izleri silinirken yavaşça,
Geleceğe umutla bakar gözlerim.

Babamın kolları bir kalkan gibi korur,
İçimdeki korkuları yok eder sessiz,
Sevgi dolu, yumuşak bir meltem gibi,
Hayatın zorluklarını unutturur bana.

Her sarılış bir mucize, bir armağan,
Kalbimde yerini bulan güvenin sesi.
Babamın kollarında tüm dünya durur,
Ve ben, şükrederim her gün bu sevgiye.​

Emekle Örülen Düşler

Fırtınalarda Sığınak: Babamın Sessiz Eli

Benzer Konular

Babamla Dans Ettiğim Anlar Ardımızda kalan o ılık yaz akşamı, Bir fısıltı gibi süzülen yıldızlar, Yüreğimde hissettiklerim tarifi imkansız, Babamla dans ettiğim o büyülü anlar. Adımlarımız uyumla ahenk içinde, Rüzgarın usulca savurduğu yapraklar gibi, Dünyayı unutturur adeta bu şarkı, Ve ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Annelerin Kollarında Kaybolan Zaman Bir sabah güneşi gibi, yumuşak ve narin, Anneme koştuğum o an, zaman durmuştu sanki. Sarılışında buldum kaybolmuş yılları, Onun kollarında, dünya daha bir aydınlık. Her nefes alışında, huzur bulur kalbim, Ağlayan gözlerim, gülümser onunla aniden. Bir çocuk...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Annemin Kollarında Huzurun Sesi Ne zaman sana sarılsam anne, Dünyam değişir, kaybolur tüm hüzün. Kalbimdeki sessizlik, fırtınaya döner, Sıcaklığınla dağılır içimdeki buzlar. Sarılışında bulurum benliğimi, Kayıp yıldızlar gibi karanlıkta parlayan. Seninle her an, güven dolu bir gece, Rüyaların...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Babamın Avuçlarında Saklı Dünya İlk adımı attığımda, elimden tutan sen, Gözlerimdeki keşfin, rehberi oldun hep. Yıldızları gösterirken, birer birer gökten, Kalbime işlediğin sevgiyle doldu göğüm. Yaşadığım her hikâye, senin gözlerinde, Bir masal gibi akıp gitti, yıldızlı gecelerde. Güçlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kalbimde Saklı Cennet: Annemin Kolları [DÖRTLÜK] Her sabah güneş, doğar içimde, Sevgiyle dolu, annemin sesiyle. Sabırla örülü her bir sözü, Kalbimde yankılanır, sanki bir melodiyle. [/DÖRTLÜK] [DÖRTLÜK] Gözlerinde huzur, bakışlarında bahar, Her zorlukta yanımda, destek olan yar. Unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.502
  2. Mesajlar

1. 1.679.429
  3. Kullanıcılar

1. 31.816
  4. Son üye

Geri