Son Konular

Babamın Notalarında Saklı Anılar

Credits
1.230.245
Babamın Notalarında Saklı Anılar

[DORTLUK]
Her sabah uyandığımda duyardım o ezgiyi,
Babamın sesiyle hayat bulan eski bir melodiyi.
Kalbimde yankılanan o tanıdık notalar,
Beni geçmişe götüren, huzurla dolu anılar.[/DORTLUK]

[DORTLUK]
O şarkılar ki, sevgiyle örülmüş ince ince,
Babamın sarsılmaz gücü, yüreğimde bir bilmece.
Her notada saklı bir hikaye, bir yaşanmışlık,
Beni büyüten, sevginin eşsiz şarkısı, bir var oluşluk.[/DORTLUK]

[DORTLUK]
Gece çöktüğünde yıldızlar şahit olurdu,
Babamın mırıldandığı o nağmelere, ruha dolan huzurdu.
Her mısra, bir yuvanın sıcaklığını taşır,
Babamla geçen o anılar, sonsuz bir bahardır.[/DORTLUK]

[DORTLUK]
Şimdi ben de mırıldanırım, babamın şarkılarını,
Her dizede hissederim, onun sıcak kollarını.
Kalbimde yaşayan o ezgilerle büyüdüm ben,
Babamın notalarında saklı, sevgi dolu bir cennet.[/DORTLUK]

Yolculukta Birlikte Akan Zaman

Babamla Rüzgara Karşı

Benzer Konular

Zamanın Notalarında Babam Tozlu raflarda saklı bir hazine, Her biri bir hatıra, bir ses, bir an. Babamın eski kaset koleksiyonu, Kalbimde yankılanır o eski zaman. Her kaset kapağında gülümser gençlik, Babamın ellerinde dönerken akorlar. O tatlı melodilerde saklıdır özlem, Bir evin sıcacık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Eski plâkların döndüğü o günler, Bir melodi yankılanır, anılarla dolu, Babamın sesiyle birleşir her tını, Kalbimde saklı, özlemlerle dolu. Tozlu raflarda bekleyen hazine, Her bir notada geçmişin izleri, Babamın ellerinde dönerken dünya, Tüm dertler kaybolur, biter kederi. Bir yaz akşamı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Gizli Satırlarda Saklı Anılar Tozlu sayfalar arasında, bir sır saklı, Babamın eski günlüğü, duyguyla dolu. Kalem izleri, geçmişin yankısı, Hafızamda canlanır, her bir satırın dokusu. Gecenin sessizliğinde, fısıldar zaman, Bir çocukluk anısı, gözlerimde canlanır. Babamın kelimeleri, umutla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Babamın Melodilerde Saklı Anıları Köşede sessizce duran o eski gitar, Babamın ellerinde can bulan nağmeler, Her telinde saklı bir anı var, Kalbimde yankılanan unutulmaz ezgiler. Çocukluğumun en güzel hatırasıydı, Her akşam onun sesiyle büyüdüm ben, Babamın ruhu notalarda gizliydi, O gitarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Eski Şarkılarda Saklı Anılar Bir melodi çalar hâlâ, gecenin sessizliğinde, Babamın sesinden yankılanır, ruhumda derin bir izde. Her notasında yaşanmışlık, her sözünde bir anı, Sanki zamanda yolculuktur, geçmişe uzanan bir sani. Oturur yanı başımda, anlatır nağmeleriyle hayatı, Gözlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri