Son Konular

Baby Kruvasan

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Baby Kruvasan Tanımı İçin Malzemeler
1 yaprak milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
Bitter çikolata
Orman meyveleri
Kuruyemiş
Bal
Süt

Baby Kruvasan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhaba.Tadı da imgesi kadar olağanüstü olan bir tanım vereceğim.
Milföy hamuru oda sıcaklığındayken fotoğraftaki üzere bıçakla 16 eş modüle bölünür.
Her kesim yan kesilerek ikiye bölünür ve üçgen oluşturulur.
Her üçgen halden 1 adet kruvasan çıkacaktır.
Geniş kısmından sivri kısmına gerçek parmağınızla yuvarlayarak kruvasan biçimi oluşturulur.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizilerek üzerine yumurta sarısı sürülür.
Üzeri kızarana kadar 180 derecede pişirilir.
Soğuduktan sonra tabağa alınır.
Mevsim ya da orman meyveleri, bitter, kuruyemiş ile süslenip bal gezdirilir.
Ilık süt eklenerek çabucak servis edilir. Afiyet olsun
Baby Kruvasan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kuru Börülce Salatası

S

Çökertme Kebabı

  1. Konular

    1. 1.280.541
  2. Mesajlar

    1. 1.677.197
  3. Kullanıcılar

    1. 31.655
  4. Son üye

Geri
Üst Alt