<
Modoratör
Yeni Üye
Bağlı olduğum AÖF bürosunu nasıl öğrenebilirim?
Ayrıca bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. (http://www.anadolu.edu.tr/) adresindeki "Açıköğretim" "Büro Hizmetleri" linkinden AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz. E-posta:[email protected](e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız.)
Açık öğretim sınavları online mı?
Açık öğretim sınavları online mı?
AÖL SINAVI ONLİNE MI OLACAK? Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sınavları 04 Aralık 2021 tarihi saat 09:30'dan – 10 Aralık 2021 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.
AÖF kayıt için hangi belgeler gerekli?
AÖF kayıt için hangi belgeler gerekli?
Kayıt İşlemleri
- 2018-YKS Sonuç Belgesi,
- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
- Adayın T.C.
- Adayın ikametgâhıyla ilgili beyanı,
- Erkek adayların askerlik durumuyla ilgili yazılı beyanları,
- 12 adet (4,5×6,0 cm) boyutunda fotoğraf,
2022 Açık öğretim lise kayıtları ne zaman başlıyor?
İşte, Açık öğretim lise kayıtları hakkında bilgi… 2021-2022 AÖL 2. dönem kayıt tarihleri henüz açıklanmadı. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı iş takvimine göre, 2. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 4 Ocak 2021 – 31 Ocak 2021 olarak belirlenmişti.
Açıköğretim kaydım silinmiş midir?
Açıköğretim kaydım silinmiş midir?
AÖF kayıt yenileme ve ders seçim işlemleri online olarak yapılıyor. Bu durumda, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir. …
Alanya AÖF bürosu var mı?
Alanya AÖF bürosu var mı?
Değerli öğrenci arkadaşlarımız Alanya da Açık Öğretim Bürosu yoktur. En yakın büro Antalya'da dır. Bu sayfa Acik ogretim sinavlarini getirmek icin kurulmus topluluk sayfasıdır.
Açık Öğretim Üniversite kayıt nasıl yapılır?
AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR? AÖF kayıt yenilme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu üzerinden gerçekleştirilecek. Otomasyona öğrenci ya da e-devlet şifresi ile giriş yapılacak. Öğrenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.
Acık üniversiteye nasıl kayıt yapılır 2021?
Acık üniversiteye nasıl kayıt yapılır 2021?
Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacak.
Açık Lise kayıtları 2021 2022 Ne Zaman Başlıyor?
Açık Lise kayıtları 2021 2022 Ne Zaman Başlıyor?
Açık Öğretim Lisesi'nden yapılan açıklamaya göre; Açık Öğretim Lisesi 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt başvuru tarihleri 06 Eylül 2021- 03 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Mazerete bağlı ilk kayıt başvuruları 04 Ekim, 08 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
Aöf ne kadar süre dondurulabilir?
Sağlıkla ilgili nedenler hariç, haklı ve geçerli nedenler çerçevesinde eğitim-öğretim süresince en çok iki yarıyıl/bir yıl süre ile kayıt dondurulabilir.