Son Konular

Balıkesir Belediyesi, YKS Öğrencilerine Motivasyon Sağlıyor!

Credits
1.231.534
white.jpg

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler ve ailelerine destek olmak amacıyla harekete geçti. Sınav merkezlerine yakın noktalarda su, kek ve meyve suyu gibi ikramlar sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ve velilerin sınav sürecinde daha rahat olmalarını sağladı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen ikramlar, sınav öncesinde heyecanlı bekleyiş içinde olan öğrencileri bir nebze olsun rahatlattı. Ayrıca, Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler de sınava geç kalan öğrencilerin sınav merkezlerine ulaşmaları için özverili bir şekilde çalıştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sınava girecek öğrencilere destek olmak adına BTT'ye ait tüm otobüslerin iki gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Bu uygulama sayesinde öğrenciler, sınav günü ulaşım konusunda ek bir endişe taşımadan sınav merkezlerine gidebilecekler.

Burdur'da Trajik Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı

Rize'de Adrenalini Tavan Yaptıran Off-Road Yarışları!

Benzer Konular

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere ve ailelerine destek verdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sınav merkezlerinin önünde stantlar kurarak adaylara ve ailelerine su, ikramlar ve çeşitli ihtiyaçlar konusunda yardımcı oldu. Bu destekle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrenciler için belediye ekipleri harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine koşan öğrenciler, gergin bekleyişin ardından sınav salonlarına alındı. Bu yoğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Nizip Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyor. Sınav günü, Nizip Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nde sınava girecek öğrenciler, belediye ekipleri tarafından sabah erken saatlerde güvenli bir şekilde sınav merkezlerine taşınıyor. Belediye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
DÜZCE'de Zabıta Ekipleri Sınav Öncesi Uyarılarda Bulundu Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrencilerin dikkatini dağıtmamak amacıyla okul çevrelerindeki inşaatları ziyaret ederek uyarılarda bulundu. Ekipler, inşaat sahipleri ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Batman'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren yaklaşık 49 bin öğrenci için alınan tedbirler dikkat çekiyor. Kentte bulunan 141 okulda gerçekleşen sınavda öğrencilerin başarılı olabilmeleri adına Batman Valiliği ve Belediyesi tarafından çeşitli önlemler alındı. Sınav merkezlerine yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.195
  2. Mesajlar

1. 1.678.896
  3. Kullanıcılar

1. 31.788
  4. Son üye

Geri