Balkondan düşüp ağır yaralanmıştı: Talihsiz çocuk 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Credits
1.249.022
464

Olay, Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan bir apartmanda meydan geldi. Hava almak için apartmanın 3'üncü katındaki balkona çıkan 8'inci sınıf öğrencisi Çınar Kaya, bir anda dengesini kaybederek düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, ilk müdahalesinin ardından Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 8 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam müdahalesi veren Çınar Kaya, bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Kaya'nın cenazesi, otopsi için hastane morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Keşan ilçesindeki bir apartmanın 3. katındaki balkondan düşen 8. sınıf öğrencisi Çınar Kaya'nın yaşadığı talihsiz olay sonucunda hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrendim. Olayın meydana geldiği yerde polis ve sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu ancak kurtarılamadığı belirtilmiş. Çınar Kaya'nın 8 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde verilen yaşam mücadelesine rağmen bugün hayatını kaybettiği bilgisi paylaşılmış.

Bu tarz acı olaylar karşısında ailelerin ve yakın çevrenin yaşadığı büyük üzüntüyü bir nebze olsun anlayabiliyorum. Henüz hayatının baharında olan bir genç için böyle bir trajedi yaşanması gerçekten çok üzücü.

Karşılaşılan acı olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği belirtilmiş, gerekli incelemelerin yapılması ve sonuçların açıklanması önemlidir. Umarım benzer acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirler alınır ve bu tür kazaların önüne geçilir.

Çınar Kaya'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Ankara’da bazı otobüs ve metro durakları kullanılamayacak!

İstanbul Valiliği: Belediye meclisleri 26 Mart'ta toplanacak

1. Konular

1. 1.282.210
  2. Mesajlar

1. 1.681.979
  3. Kullanıcılar

1. 32.012
  4. Son üye

Geri
Üst Alt