<
Modoratör
Yeni Üye
Bana ne anlama geliyor?
küçük çocukların gayet hızlı bir şekilde üç tanesini arka arkaya sıralarak ve ortadaki a yı kullanmadan,büyüklerin ise sonuna yaaa takısı getirerek kullandıkları,genellikle olumsuzluk bildiren cümle.
Bahadır Sağlam Kimdir?
2008 Akademi Türkiye ses yarışması birincisi Bahadır Sağlam, 14 Mayıs 1986 yılındaŞanlıurfa'da dünyaya geldi. Sağlam, burslu olarak kazandığı Galatasaray iletişim ve müzik teknolojileri bölümünden mezun olduktan sonra ikinci üniversite olarak Haliç Üniversitesi Konservatuarını yarı burslu okuyarak mezun oldu.
Banane kelimesini kim buldu?
Banane kelimesini kim buldu?
Banane
Yapımcı | Bülent Seyhan
Demet Akalın kronolojisi
Unuttum (2003) Banane (2004) Kusursuz 19 (2006)
Banane albümünden çıkan single'lar
Banane kelime mi?
almancada muz. kesinlikle bana ne şeklinde ayrı yazılan ve ama ve fakat ve lakin ve yalnız okurken "bananebananebananebananeee" güzelliğine özelliğine şahsına karakterine vasfına sahip olduğu için kıyılıp da ayrı yazılamayan sözcüktür, içim kaldırmaz bananee.
Bahadır Sağlam şimdi ne yapıyor?
Müzik üzerine üç üniversite bitiren Bahadır Sağlam illa ünlü olmak isteyenlerden değil, müzik onun tutkusu ve bu tutkusunu gerçekleştirmek için ek iş olarak taksicilik yaptığını söylemekten gocunmuyor, efsane olma iddiasından da vazgeçmiyor.
Panel Nedir müzik?
Panel Nedir müzik?
Panel tartışmaları küçük bir salonda, küçük bir dinleyici topluluğu önünde, mikrofonsuz olarak yapılır. Panel başkanı ortada olmak üzere, üyeler bir masa etrafında otururlar. Panelden önce başkan ve üyeler toplanarak tartışma kurallarını belirlerler. Panel başkanı, önce tartışmacı üyeleri dinleyenlere tanıtır.
Kır papatyası şarkısı ne zaman çıktı?
2014Kır Papatyası / Çıkış tarihi
Panel özellikleri nedir?
Bir konunun, karara varmaktan çok, çeşitli yönlerden aydınlatılması için, küçük bir topluluk önünde, bir sohbet havası içinde tartışılmasına panel denir. Panele politika dilince yuvarlak masa konferansı da denilmektedir. Panelde konuşmacı sayısı iki ise buna diyalog denir. Paneli bir başkan yönetir.