<
Modoratör
Yeni Üye
Barış Murat Yağcı neden sakatlandı?
TV8'in sevilen fenomen yarışması Survivor'da dokunulmazlık oyunları hız kesmeden sürüyor. Üçüncü dokunulmazlık oyunu ise çarşamba akşamı gerçekleşiyor. 56. yeni bölümde parkura çıkan Barıi Murat Yağcı, oyun parkurunda bir anda yere yığıldı ve acı içinde bacağına sarıldı.
Barış Murat Yağcı Nisaya ne dedi?
Nisa'nın iddialarını ada konseyine taşıyan Barış, "Nisa benimle ilgili yerli yersiz kadınları döven adam takımdaki kızları teselli ediyor ve şov yapıyor ifadesi kullanmış… Kendi takım arkadaşlarımı teselli etmem onun için neden sorun oldu onu merak ediyorum. Benim ondan beklentim benimle ilgili hiçbir şeyi görmesin.
Barış ve Nisa arasında ne oldu?
Barış ve Nisa arasında ne oldu?
BARIŞ KONSEYDE AÇIKLAMA YAPTI Barış "Resmen karalıyor. Öyle bir algı yapıyor ki Nisa onu dövmüşüm gibi. Nisa zaten 24 saatin 16 saati ağlıyordu geri kalanlarında da uyuyordu. Şov yapmak istesem başka bir şey yapardım." diyerek kendisini savundu ve Nisa'nın kendisinden özür dilemesi gerektiğini söyledi.
Nisa ile Barış birlikte mi?
Nisa ile Barış birlikte mi?
BARIŞ VE NİSA AYRILDI Kitabın içeriği sosyal medyada adeta bir patlama yaratınca Nisa Bölükbaşı da aldığı ayrılık kararını açıkladı. Sosyal medya hesabından iki cümlelik açıklama yapan Bölükbaşı "Barış ile olan ilişkimizi saygı sevgi çerçevesinde noktalandırdık.
Barış Murat Yağcı neden gündemde?
2022 Survivor All Star Barış Murat Yağcı kariyeri ve hayatı Geçtiğimiz yıl Survivor finalistlerinden olan Barış Murat Yağcı kısa bir aradan sonra 2022 Survivor All Star'la ekranlara geri dönüyor. Sakin tavırlarıyla bilinen Barış Murat Yağcı, yarışma sonrası özel hayatıyla da gündem olmuştu.
Survivor barış neden yok 2022?
Barış Murat Yağcı, Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler takımında mücadele ediyor. Bir süre önce sakatlık da yaşayan Survivor Barış, ekrana gelen yeni bölümlerde ve oyun alanlarındayer almadı.
Cemal Can Nisa neden kavga etti?
Cemal Can Nisa neden kavga etti?
Düşersem sert düşerim, paramparça ederim diye kendi kendimi gaza getirirmişi…' PEKİ CEMAL CAN VE NİSA NEDEN KÜSTÜ? Sosyal medyada bu konuya dair oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı. Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Canseven'in aralarının açılmasının nedeni Barış Murat Yağcı.
Nisa Ogeday sevgili mı?
Nisa Ogeday sevgili mı?
Bu ilişkisini noktaladıktan sonra da Ogeday Girişken'le sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde Survivor 2022 All-Star'da birleşme partisi yapıldı.
Nisa ile barış neden ayrıldı?
Barış Murat Yağcı geçtiğimiz dönemde bir kitap yayımlamış ve kitapta, "Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. Yüzlerce kadına yaptım bunu" ifadelerine yer vermişti. Yağcı'nın bu sözleri eleştiri yağmuruna tutulmuştu. İkilinin bu ifadelerden dolayı ayrıldığı konuşuluyor.
Nisanın sevgilisi Ogeday mı?
Barış neden oynamıyor?
Barış neden oynamıyor?
Ünlüler takımında mücadele eden Barış Murat Yağcı, son olarak salı akşamı gerçekleştirilen ada konseyinde yer aldı. Ancak 7 Nisan günü gerçekleştirilen ödül oyunu ve Anlat Bakalım-Bil Bakalım oyunlarında bulunmadı. Son olarak Yağcı, dizinden sakatlık yaşamıştı ve bir süre oyunlarda da yer almadı.
Barış Murat Yağcı kimi dövdü?
Barış Murat Yağcı kimi dövdü?
Survivor yarışmasının son bölümüne Nisa'nın Barış'la ilgili şoke eden iddiaları damga vurdu. 2020 sezonunda Survivor'da beraber yarıştığı Barış Murat Yağcı ile bir dönem birliktelik yaşayan ve ardından ayrılan Nisa, Barış'ın kendisine el kaldırdığını ve eski sevgilisini de sokak ortasında dövdüğünü öne sürerek, "O …
Barış neden yok?
Parkurda düşen ve dizinden sakatlanan Barış'ın sağlık durumu hakkında Acun Ilıcalı şunları söylemişti; Değerlendirmelerde geldiğimiz nokta 3 hafta boyunca Barış ayağının üzerine basmayacak.
Nisa kaç yaşındadır?
Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı.