Barney Stinson karakterini kim canlandırıyor?
Neil Patrick HarrisHow I Met Your MotherBarney Stinson/Canlandıran
Annele nasıl tanıştım oyuncuları?
Annele nasıl tanıştım oyuncuları?
Oyuncular
- Josh Radnor. Rolü : Ted Mosby.
- Jason Segel. Rolü : Marshall Eriksen.
- Alyson Hannigan. Rolü : Lily Aldrin.
- Neil Patrick Harris. Rolü : Barney Stinson.
- Cobie Smulders. Rolü : Robin Scherbatsky.
- Bob Saget. Rolü : Ted Mosby.
Ted Mosby kim oynuyor?
Ted Mosby kim oynuyor?
Ted Mosby
Yaratan | Carter Bays Craig Thomas
Canlandıran | Josh Radnor
Seslendiren | Bob Saget (Gelecekteki Ted)
Doğum tarihi | 25 Nisan 1978
How I Met Your Mother anne kaçıncı bölümde?
How I Met Your Mother, ilk kez 2005 yılında izleyiciyle buluşmuş ve Ted Mosby'nin dokuzuncu sezon sonunda anne karakteriyle tanışmasının hemen ardından 2014'te soona ermişti. Dizi, 30 kez Emmy Ödülleri'ne aday gösterildi ve 10 ödül kazandı.
Barney kiminle evlendi?
Barney kiminle evlendi?
Barney Stinson
Evlilik(ler) | Robin Scherbatsky (boşandı)
Çocuklar | Ellie Stinson (annesi bilinmiyor)
Ulus | Amerikalı, ABD
Barney ve Robin evlendi mi?
Barney ve Robin evlendi mi?
Dizide başta arkadaş olarak görünen ikili daha sonra evlenmişti. Barney ve Robin o noktaya epey uzun bir yolculuğun ardından varmıştı. İzleyicilerden bazılarını şaşırtan bazılarına da son derece olağan gelen ikilinin birlikteliği nihayetinde sona ermişti.
Annenizle nasıl tanıştım dizisi?
Konusu. Dizi, 2030 yılında, Ted Mosby'nin çocuklarına anneleri (kendi eşi) ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlar. Bob Saget'in seslendirmesiyle asıl karakteri Ted "Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım." der ve dizi 2005 yılına döner.
Annenizle nasıl tanıştım kaç sezon?
Annenizle nasıl tanıştım kaç sezon?
9How I Met Your Mother/Sezon sayısı
Ted Mosby nasıl bir karakter?
Ted Mosby nasıl bir karakter?
how i met your mother dizisindeki evlilik meraklısı başkahraman. josh radnor tarafından canlandırılır. gerçek hayatta sorunlu, takıntılı insanlar olur ya ted mosby'de öle irite edici bi karakterdir, rahatsızdır. …
How I Met Your Mother toplam kaç bölüm?
Dizideki Ted karakteri Carter Bays hayatına benzetilmiş ve Marshall ve eşi ise Craig Thomas ve eşine benzetilmeye çalışılmıştır. How I Met Your Mother Dizisi Kaç Sezon ve Kaç Bölümdür? How i met your mother dizisi toplam 9 sezondan oluşmakta olup dizi toplamda 208 bölümdür.