<
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Meslek
- Webmaster
Batarya şarj olmuyor ne yapmalıyım?
Yukarıdaki sorunları yaşıyorsanız eğer öncelikle bu çözümleri deneyebilirsiniz:
- Telefonun kılıfını çıkarın.
- Şarj kablonuzu kontrol edin.
- Başka bir güç kaynağı deneyin.
- Telefon bataryasını değiştirin.
- Telefonunuzu bir süre kullanmayı bırakın.
- Telefonun şarj girişini kontrol edin.
Batarya sorunu nasıl çözülür?
Şirketin yaptığı son patent başvurusu bu duruma çözüm arandığının bir göstergesi niteliğinde.
- Telefon yavaş şarj oluyor sorunu için 4 çözüm önerisi.
- Şarj kablosunu değiştirin.
- Şarj adaptörünü değiştirin.
- Telefonun şarj soketinde oluşan tozları temizleyin.
- Bataryayı değiştirin.
- Son çare teknik servis.
Telefonun şarj girişi bozuldu ne yapmalıyım?
Telefonun şarj girişi bozuldu ne yapmalıyım?
Telefonunuzun şarj soketi girişi bozuldu ise uzman ve tecrübeli teknisyenlerimiz tarafından, tamamen sterilize edilmiş, statik elektrikten arındırılmış ve aynı zamanda 7/24 güvenlik önlemleri ile donatılmış olan teknik servis odamız, özel ekipmanlar kullanılarak şarj soketi değişimi yapılır.
Şarj portu nasıl temizlenir?
Şarj girişi önünde olmalı ve ekran düz bir yüzeye bakmalı. Kürdanın pamuklu ucunu girişin arka tarafına doğru sür. Ekran aşağı bakacak şekilde kürdanı girişe sok. Yukarı doğru iterken sola ve sağa hareket ettir, pamuğun düşmemesine dikkat et. Kirler çözülene kadar bu hareketi tekrarla.
Telefon şarjı neden geç dolar?
Telefon yavaş şarj oluyor uyarısı alıyorsanız bunun nedeni şarj kablosunun yıpranmış olması olabilir. Şarj kablosunda ya da soket kısmında meydana gelen bozulmalar şarj konusunda size sorun çıkartabilir. Bu yüzden yavaş şarj olma durumunda ilk iş olarak kablonun değiştirilmesi düşünülebilir.
Telefon şarj soketi neyle temizlenir?
Telefon şarj soketi neyle temizlenir?
Şarj Soketi Nasıl Temizlenir?
- Çözüm 1: Basınçlı hava ile şarj soketi temizleme. Adım 2 : Kürdan ile şarj soketi temizlemek.
- Adım 2 : Kürdan ile şarj soketi temizlemek.
- Adım 3 : İğne ile şarj soketi temizleme.
- Adım 4 : Profesyonel ekip ile şarj soketi temizlemek.
Telefon şarj soketi Oksitlenmesi nasıl temizlenir?
Telefon Şarj Soketi Neyle Temizlenir? Telefon şarj soketi, oldukça kolay temizlenebilen elektronik akşamlardan biri olarak kabul edilmektedir. Söz konusu temizlik işlemi diş fırçası yardımıyla kolaylıkla yapılabilmektedir. Diş fırçasının kıllarını kullanarak temizleme işlemini oldukça hassas bir şekilde yapın.