Son Konular

Batman Üniversitesi Rektöründen Trafik Kazasıyla İlgili Başsağlığı Mesajı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.269
white.jpg

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Sason ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden bilirkişi ekibi için başsağlığı mesajı yayımladı. Tarihi yapıların keşfi sırasında kaza geçiren heyetteki personelin ölümüne derin üzüntüyle değinen Demir, kaza sonucunda üniversite personelinden Dr. Öğretim Üyesi Aliye Yılmaz, Öğretim Görevlisi Mustafa Serdar Akgönül, Batman Müze Müdürü Mehmet Cabir Alper, mimar Fesih Barut ve araç sürücüsü Mazlum Yılmaz'ın yaşamını yitirdiğini belirtti. Demir, hayatını kaybeden kamu görevlilerine Allah'tan rahmet dilerken, ailelerine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Batman Üniversitesi ailesi olarak acılarını paylaştıklarını vurgulayan Demir, olaydan duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Ağrı'da Trafik Kazasında Acil Tıp Teknisyeni Hayatını Kaybetti

Benzer Konular

Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'ndaki kiliseyle ilgili açılan iptal davası, adli keşif sırasında yaşanan trajik bir kaza ile sonuçlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Olay, Sason ilçesinde, Mereto Dağı'nda gerçekleşti. Kilisenin idare mahkemesine açılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Aliye Yılmaz, Batman'da gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden isimlerden biriydi. Batman Üniversitesi'nde Sanat Tarihi Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan Yılmaz'ın cenazesi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Batman'ın Sason ilçesinde Meryem Ana Kilisesi keşfini yapan bilirkişi ekibini taşıyan aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin ölmeden önceki son fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Batman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yalçın Altunkaynak, "Serdar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Batman'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Mimar Fesih Barut Son Yolculuğuna Uğurlandı Batman'ın Sason ilçesinde meydana gelen acı trafik kazasında vefat eden Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Şube Müdürü olan mimar Fesih Barut'un cenazesi, Diyarbakır'da defnedildi. Kazada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Batman'ın Sason ilçesinde Meryem Ana Kilisesi'nin keşfine giden bilirkişi ekibini taşıyan aracın şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı. Kaza, 23 Haziran'da Sason ilçesi Mereto Dağı eteklerinde meydana geldi. Otomobil, hakimlerin...
Cevaplar
2
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.074
  2. Mesajlar

1. 1.678.401
  3. Kullanıcılar

1. 31.745
  4. Son üye

Geri