Son Konular

Batman'da Trafik Kazasında Ölen Fesih Barut Diyarbakır'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Credits
1.230.245
white.jpg

Batman ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fesih Barut'un son yolculuğu, Diyarbakır'da yapıldı. Sason ilçesinde Mereto Dağı'nda meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden Barut'un cenazesi, Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü olarak görev yaptığı şehre getirildi. Yakınları ve sevenleri tarafından Yeniköy Asri Mezarlığı'nda dualarla uğurlanan Barut, burada son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden diğer isimlerden Batman Müze Müdürü Mehmet Cabir Alper ve araç sürücüsü Mazlum Yılmaz'ın cenazeleri Batman'da defnedilmişti. Bununla birlikte, Doktor Öğretim Üyesi Aliye Yılmaz'ın cenazesi yarın Diyarbakır'dan Elazığ'a gönderilerek defnedilecek. Öğretim Görevlisi Serdar Akgönül'ün ise Ankara'da toprağa verilmesi planlanıyor.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise halen devam etmekte. Olayın detayları ve sorumlularıyla ilgili adli süreç sürerken, hayatını kaybedenlerin yakınları adaletin yerini bulmasını bekliyor.

Hatay'da Motosiklet Kazası: Sürücü Öldü

Manisa'da Bunalıma Kapılan Birey Hayatına Son Verdi

Benzer Konular

Batman'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Mimar Fesih Barut Son Yolculuğuna Uğurlandı Batman'ın Sason ilçesinde meydana gelen acı trafik kazasında vefat eden Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Şube Müdürü olan mimar Fesih Barut'un cenazesi, Diyarbakır'da defnedildi. Kazada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Aliye Yılmaz, Batman'da gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden isimlerden biriydi. Batman Üniversitesi'nde Sanat Tarihi Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan Yılmaz'ın cenazesi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Diyarbakır'da Toprağa Verilen Şube Müdürü, Kazada Yaşamını Yitirdi Batman'ın Sason ilçesinde bir kilisenin keşfi için yola çıkan ve içinde bilirkişi ekibinin bulunduğu aracın şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden biri olan Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Batman'da Adli Keşif Ekibini Taşıyan Araç Kazasında Yaşamını Yitiren Serdar Akgönül, Ankara'da Son Yolculuğuna Uğurlandı Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'ndaki kilisenin idare mahkemesine açılan iptal davası sırasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Batman Üniversitesi El Sanatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Batman'ın Sason ilçesinde Meryem Ana Kilisesi keşfini yapan bilirkişi ekibini taşıyan aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin ölmeden önceki son fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Batman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yalçın Altunkaynak, "Serdar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.623
  3. Kullanıcılar

1. 31.770
  4. Son üye

Geri