Modoratör
Yeni Üye
Batum Tiflis tren kaç para?
1 Batum (Gürcistan) – Tiflis (Gürcistan) Yolculuk süresi 5:30 saattir. Tren bileti ücreti 2. sınıfta 25 GEL (7 EUR) ve 1. sınıfta 61 GEL'dir (16 EUR). Batum'da hareket saati 08:30. Tiflis'e varış saati 14:00.
Istanbul Gürcistan bilet ne kadar?
İstanbul Batum (Gürcistan) Otobüs Bileti 650 TL'den Başlıyor – obilet.com.
Türkiye'den Gürcistan'a uçak bileti ne kadar?
İstanbul – Gürcistan Uçuşu
Min Fiyat | 1.165,99 TL
En Uygun Fiyatlı Firma | Pegasus Airlines
En Çok Uçuş Yapan Firma | Türk Hava Yolları
Günlük Ortalama Sefer Sayısı | 32
En Kısa Uçuş Süresi | 2s 45dk
Gürcistan otobüs bileti ne kadar?
Gürcistan otobüs bileti ne kadar?
Ankara Batum (Gürcistan) Otobüs Bileti 370 TL'den Başlıyor – obilet.com.
Kars Bakü tren bileti ne kadar?
Kars Bakü tren bileti ne kadar?
"Doğu Ekspresi" olarak adlandırılan bu gece treni rahat ve çok manzaralı bir yolculuktur. Tren bileti fiyatları koltukta 60 TL'den (7 EUR), 4 yataklı vagonda 80 TL'den (9 EUR) başlıyor.
Batum Tiflis otobüs kac saat?
Batum (Gürcistan) – Tiflis (Gürcistan) arası otobüs yolculuğu ortalama 6sa 30dk sürmektedir.
İstanbul Gürcistan uçak bileti ne kadar?
İstanbul Sabiha Gökçen – Gürcistan Uçak Bileti ₺ 872 TL'den Başlayan Fiyatlarla – KAYAK.
Türkiye'den Gürcistan'a otobüs var mı?
İstanbul – Tiflis (Gürcistan) arası otobüs yolculuğu ortalama 23sa 40dk sürmektedir.
Batuma otobüs var mı?
Batuma otobüs var mı?
Gitmek için de obilet.com üzerinden Batum otobüs bileti alabilirsiniz. Batum otobüs seferleri yapan firmaların hepsini obilet.com üzerinden öğrenebilirsiniz. Firmaların arasından bütçe ve özelliklerine göre en uygun bulduğunuzu seçip Batum otobüs biletinizi satın alabilirsiniz.
Kars'tan Azerbaycan'a tren var mı?
Kars'tan Azerbaycan'a tren var mı?
"Doğu Ekspresi" olarak adlandırılan bu gece treni rahat ve çok manzaralı bir yolculuktur. Tren bileti fiyatları koltukta 60 TL'den (7 EUR), 4 yataklı vagonda 80 TL'den (9 EUR) başlıyor. Erzurum'dan veya Kars'tan otobüsle Sarp sınırına varın. Yolculuk süresi 5 saattir.
Ankara Bakü tren kaç saat?
Sefer süresi daha önce 38 saat olarak duyurulmuştu. Bugüne kadar yapılan yük trenlerindeki deneyim ve sınır geçişi de dikkate alınarak 40 saatin biraz üstünde seyahat süresi planlanıyor.
Tiflis Bakü otobüs kaç saat?
Tiflis (Gürcistan) – Bakü (Azerbaycan) arası otobüs yolculuğu ortalama 3sa 59dk sürmektedir.
Kars Tiflis otobüs kaç saat?
Otobüs bileti bul
Yaklaşık Seyahat Mesafesi | km
En Son Satış | 56 dakika önce gerçekleşti
En Ucuz Sefer | TL
Günlük Sefer Sayısı | Sefer noktası
Popüler Otobüs Firmaları |