Modoratör
Efsanevi Üye
Bazinga Sheldon ne demek?
the big bang theory de sheldon cooper şakalarından sonra "nasıl da yedin ama" anlamında kullanır bu sözü. kimi zaman "zıt erenköy", "yazıhaneye gel", kimi zaman da "cee" anlamında kullanılan sözcük. s03e14'te sheldon cooper hepimizi bazinga krizine sokmuştur.
Sheldon Cooper otizmli mi?
Sheldon Cooper otizmli mi?
Diziyi izleyenlerin bir kısmı, Sheldon'ın Asperger sendromu ve obsesif kompulsif bozukluk belirtileri gösterdiğini savunmaktadır. İsmi aktör Sheldon Leonard ve fizikçi Leon Cooper'dan gelir.
Sheldon ve Amy ne zaman birlikte oluyor?
Buna göre NBC'de 17 Aralık Perşembe gecesi yayınlanacak bölümde Amy ve Sheldon nihayet beraber olacaklar.
Bazınga ne demek?
Bazınga ne demek?
bazinga teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Karşı tarafın söylediğinin saçmalığı üzerine söylenmiş, "Kodum mu!?" "Oturttum mu!?" edasıyla söylenen söz.
Amelie otizmli mi?
Amelie Poulain, "Amelie" Amelie'nin gerçekten bir çeşit otizme sahip olup olmadığını her iki şekilde de söyleyemesek de, kesinlikle sevimli ve ilginç bir karakter olduğunu söyleyebiliriz.
Mayim bialik aslen nereli?
Mayim bialik aslen nereli?
Mayim Hoya Bialik (d. 12 Aralık 1975; San Diego, Kaliforniya), Amerikalı oyuncu.
Jim Parsons kiminle evli?
Todd SpiewakJim Parsons / Eşi (e. 2017)
Bazinga ne demek ingilizce?
Bazinga ne demek ingilizce?
bazinga teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Karşı tarafın söylediğinin saçmalığı üzerine söylenmiş, "Kodum mu!?" "Oturttum mu!?" edasıyla söylenen söz. Zing kelimesinin su manasından gelir: "A good verbal shot or insult, or retort to a stupid remark" Example: İ really zinged him when he said that!
Chuck Lorre kim?
Chuck Lorre (doğum adı Charles Michael Levine, 13 Ekim 1952) Dharma & Greg, Two and a Half Men, Mike and Molly ve The Big Bang Theory gibi Amerika sit-comlarında çalışmış Amerikalı prodüktör, yazar, yönetmen ve besteci. Lorre, aktris Karen Witter'le evlidir.
Kaley Cuoco ve Johnny Galecki gerçekte de sevgili mi?
Kaley Cuoco ve Johnny Galecki gerçekte de sevgili mi?
Dizinin başrol oyuncuları Johnny Galecki ve Kaley Cuoco, 2 sene boyunca herkesten habersiz beraber olmuşlar. 2007 – 2009 yılları arasında beraber olan ikili bu durumdan setteki kimseye bahsetmemişler. 2013'te Galecki yaptığı açıklamada: "Biz hala arkadaşız. O; eski sevgilim değil, hayatımın bir parçası" demiştir.
Bazoonga ne demek?
Johnny Galecki kim?
Johnny Galecki kim?
John Mark Galecki, 30 Nisan 1975 yılında Bree'de Amerikalı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Annesi Mary Lousu mortgage danışmanı, babası Richard Galecki ise Belçika'daki Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nin bir üyesiydi ayrıca rehabilitasyon öğretmeni olarak da çalıştı.