Son Konular

Beni Affet Bahar neden ayrildi?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Beni Affet Bahar neden ayrıldı?

Dizinin çok sevilen bir karakteri olan Bahar'ın neden senaryo gereği öldüğünü izleyenler pek anlayamasa da aslında bu durum senaryoya Gaye Turgut Evin'in isteğiyle konulmuş. Akşam gazetesine bir röportaj veren oyuncu, Beni Affet dizisinin kendisine çok fazla şey kattığını belirterek "Oyunculuk bölümü mezunuyum.

Gaye Turgut kaç yaşında?

Gaye Turgut kaç yaşında?
34 yaşında (1 Haziran 1987)Gaye Turgut Evin / Yaş

Beni Affet dizisinde Bahar kimdir?

Beni Affet dizisinde Bahar kimdir?
Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Gaye Turgut Evin, çift ana dal ile Sinema-TV bölümünden de mezun olmuştur. Birçok tiyatro oyununda yer alan Turgut, Sadri Alışık Tiyatrosu'nda da boy göstermiş ve televizyona ilk adımını 'Beni Affet' dizisinde başrol olarak atmıştır.

Gaye Evin nereli?

TürkiyeGaye Turgut Evin / Doğum yeriTürkiye veya resmî adıyla Türkiye Cumhuriyeti, topraklarının büyük bölümü Anadolu'da, küçük bir bölümü ise Balkan Yarımadası'nın güneydoğu uzantısı olan Trakya'da yer alan bir ülkedir. Vikipedi

Gaye Turgut kaç çocuğu var?

Gaye Turgut kaç çocuğu var?
Beni Affet dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan oyuncu Gaye Turgut Evin ile Deniz Evin, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, bebeklerine Eftelya ismini koydu.

Gaye Turgut kiminle evli?

Gaye Turgut kiminle evli?
Deniz EvinGaye Turgut Evin / Eşi (e. 2013)

Beni Affet Bahar hangi dizilerde oynadı?

Gaye Turgut Evin
- Savaşçı
- Yamak Ahmet. 2011. Canfeda Sultan.
- Beni Affet. 2011. Bahar Kayacan Kozan.
- Tövbeler Olsun. Eda Güneş

Deniz Evin aslen nereli?

Deniz Evin aslen nereli?
Deniz Evin (d. 1 Eylül 1983, Kırşehir), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Gaye Evin Kimdir?

Gaye Evin Kimdir?
Gaye Turgut Evin, 1 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Aynı zamanda çift ana dal ile sinema-tv bölümünden de diploma almıştır.

Gaye Turgut eşi kimdir?

Gaye Turgut doğum yaptı mı?

Gaye Turgut doğum yaptı mı?
Kızı Eftelya'yı kucağına alan oyuncu Gaye Turgut Evin, doğum sonrası ilk fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Oyuncu Gaye Turgut Evin, anne oldu. Çiftin bebekleri, 23 Mayıs Pazar sabahı dünyaya gözlerini açtı.

Gaye Turgut ne zaman evlendi?

Gaye Turgut ne zaman evlendi?
Haziran 2013 (Deniz Evin)Gaye Turgut Evin / Evlilik tarihi

Gaye Turgut Evin kaç dizide oynadı?

Koğuş (Film) 2011 – Yamak Ahmet (Dizi) 2011-2017 – Beni Affet (Dizi) 2017-2020 – Savaşçı (Dizi)

Gaye Turgut Evin hangi dizide oynayacak?

Gaye Turgut Evin hangi dizide oynayacak?
Son olarak FOX ekranlarında yayınlanan Limon Film imzalı Savaşçı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, TRT 1'in iddialı dizisiyle ekranlara dönüyor. Gaye Turgut Evin, başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu'nun yer aldığı TRT 1'in sevilen dizisi 'Tövbeler Olsun'un kadrosuna dahil oldu.

Devrim Evin nereli?

Devrim Evin nereli?
Devrim Evin (d. 12 Kasım 1978, Gölbaşı, Adıyaman); Türk sinema ve tiyatro oyuncusudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden birincilikle mezun oldu. 2003 yılında Eskişehir Şehir Tiyatroları'na, 2005'te ise Adana Devlet Tiyatrosu'na girdi.

Beni Affet dizisinde Bahar karakterinin neden ayrıldığı ve senaryoya öldürülme sahnesinin nasıl dahil edildiği hakkında detay verilmiştir. Bahar karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin'in Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olduğu ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda da yer aldığı bilgisi paylaşılmıştır.

Gaye Turgut Evin'in 34 yaşında olduğu ve 1 Haziran 1987'de doğduğu belirtilmiştir. Ayrıca Gaye Turgut Evin'in Deniz Evin ile evli olduğu ve bir kız çocukları olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

Gaye Turgut Evin'in oynadığı diğer diziler arasında "Savaşçı", "Yamak Ahmet", "Canfeda Sultan", "Tövbeler Olsun" gibi yapımlar bulunmaktadır. Ayrıca Gaye Turgut Evin'in TRT 1'in iddialı dizisi 'Tövbeler Olsun'un kadrosunda da yer aldığı aktarılmıştır.

Devrim Evin'in Gölbaşı, Adıyaman doğumlu olduğu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden birincilikle mezun olduğu ve Türk sinema ve tiyatro oyuncusu olarak kariyerine devam ettiği bilgisi verilmiştir. Bunun yanı sıra paylaşılan video linki de ilgi çekici olabilir.

Arabuluculuk dava acma suresini durdurur mu?

Yer elmasi gunde ne kadar tuketilmeli?

1. Konular

1. 1.282.405
  2. Mesajlar

1. 1.682.573
  3. Kullanıcılar

1. 32.063
  4. Son üye

Geri
Üst Alt