Son Konular

Beni Boyle Sev Seda kac yasinda?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Beni Böyle Sev Seda kaç yaşında?

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya'nın Elmalı ilçesinde doğmuştur. Annesi ve babası o çok küçükken ayrıldı.

Kuzgun Dila kaç yaşında?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya, Elmalı'da doğmuştur.

Burcu Biricik in eşi kim?

Burcu Biricik in eşi kim?
Emre YetkinBurcu Biricik / Koca (e. 2016)

Burcu Biricik Muhteşem Yüzyılda hangi rolde oynadı?

Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk karakteriyle büyük alkış topladıktan sonra Camdaki Kız dizisinde başrol oynayan Burcu Biricik'in yıllar önceki estetiksiz halleri de dikkat çekti. 2011 senesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Menekşe rolünü canlandıran oyuncunun kilolu hali ve yüzündeki değişiklik dikkat çekti.

Beni Böyle Sev Seda kim?

Burcu Biricik'in Beni Böyle Sev dizisinde oynadığı Seda Alataş karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Burcu Masterchef kaç yaşında?

Burcu Masterchef kaç yaşında?
36 yaşında (1986)Burcu Önal / Yaş

Burcu Biricik Kaç yaşında boy kilo?

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Burcu Biricik in kocası Emre Yetkin Kimdir?

Emre Yetkin, 1983 yılında dünyaya geldi. Yetkin, Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ve Özel Evrim Lisesi'nde okudu. Üniversiteyi Kadir Has Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde okuyan Emre Yetkin, sonrasında reklamcılığa yöneldi. Bir dönem Best Fm'de radyoculuk da yaptı.

Beni Böyle Sev nezih neden diziden ayrıldı?

Beni Böyle Sev nezih neden diziden ayrıldı?
'Beni Böyle Sev' dizisinin kadrosundan bir oyuncu ayrıldı. Dizide 'Nezih' karakterini canlandıran Turak, diziden ayrıldı. 'Vatan' gazetesi TV yazarı Oya Doğan bugünkü yazısında Turak'ın ayrılığının nedeninin tiyatro ve sinema filmi çalışmalarının dizi çekimleri ile çakışması olduğunu yazdı.

Beni Böyle Sev Reyhan kimle evli?

Dizide 'Reyhan' karakterini canlandıran Burcu Altın'la 'Serhat'ı oynayan Doğan Akdoğan daha önce rol gereği (altta) nikah masasına oturmuştu. Düğüne katılan Ali Sunal, Doğa Rutkay ve Alper Saldıran mutlu gününde çifti yalnız bırakmadı.

MasterChef Burcu Onal kimdir?

Burcu Önal, 1986 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. MasterChef Burcu'nun annesi Nazlı Hanım'dır. 15 sene Asya'da yaşadı, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, ilk yemeğini 13 yaşındayken yapmış, bu yemek ise mantıymış.

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya'nın Elmalı ilçesinde doğmuştur. Annesi ve babası çok küçükken ayrılmıştır. 1.70 metre boyunda ve 53 kilogram ağırlığındadır. Boğa burcudur.

Burcu Biricik'in eşi 2016 yılında Evrim Kuran'ın kuzeni olan Emre Yetkin ile evlenmiştir. Emre Yetkin, 1983 doğumludur ve Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ile Özel Evrim Lisesi'nde eğitim görmüştür. Kadir Has Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur ve reklamcılık yapmaktadır. Ayrıca Best Fm'de radyoculuk da yapmıştır.

Burcu Biricik, "Beni Böyle Sev" dizisinde Seda Alataş karakterini canlandırmıştır. Dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayrıca "Kuzgun" dizisinde Dila karakterini oynamıştır.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Burcu Biricik, 2011 yılında Menekşe karakterini canlandırmıştır. Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk karakteriyle de büyük beğeni toplamıştır.

MasterChef yarışmacısı Burcu Önal ise 1986 yılında İstanbul Beyoğlu'nda doğmuştur. Annesi Nazlı Hanım'dır ve ilk yemeğini 13 yaşında yapmıştır. 15 yıl boyunca Asya'da yaşamış ve küçük yaşlarda Filipinli ve Çinli ailelerde büyümüştür. Diyarbakır kökenlidir.

Alakok rafadan ne demek?

Erkek manikur nasil yapilir?

1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri
Üst Alt