Modoratör
Efsanevi Üye
Benim Adım Bir Melek dizisi nerede çekiliyor?
BENİM ADIM MELEK NEREDE ÇEKİLİYOR? Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin yurt dışı sahneleri Belgrad'ta çekildi. Dizinin kalan bölümleri Gaziantep'te çekiliyor.
Benim adım Melek yazarı kimdir?
Benim Adım Melek, Üs Yapım imzalı, ilk bölümü 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Akyoldaş, Celil Murat Sarı ve Günay Günaydın'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi.
Benim adım Melek de defne kim?
Benim adım Melek de defne kim?
Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterini canlandıran Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu olan Soytürk, Sağlık Koleji'nde Hemşirelik bölümünde okumuştur.
Benim Adım Melek dizisi hangi kanalda?
Kanal 7'den yapılan duyuruda; dizinin haftanın her günü akşam saatlerinde izleyici ile buluşacağı belirtildi. Pazartesi'den Cumartesi'ye dizi saat 21.15'te ekranda olacak. Pazar akşamları ise dizinin 22.20'de izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.
Berfu Ergenekon kim?
Malatya doğumludur. Sektörde 2006 yılından itibaren senarist olarak yer almaktadır. 2006 yılında Gümüş dizisinin 3. sezonunu yazan ekiple birlikte sektöre adım attı.
Benim Annem Bir Melek dizisi ne zaman çıktı?
Benim Annem Bir Melek dizisi ne zaman çıktı?
2008Benim Annem Bir Melek / İlk bölüm yayın tarihi
Benim Annem Bir Melek, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan, aile ve durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisidir. 3 sezondan oluşan dizi 64. bölümü ile final yaparak sona erdi.
Rabia Soytürk kaç yaşında?
23 yaşında (26 Ocak 1999)Rabia Soytürk / Yaş
Benim Adım Melek final yaptı mı?
Benim Adım Melek dizisi ekran macerasına son verdi. Dizi geçen hafta final yaparak sevenlerine veda etti.
Benim Adım Melek Kanal 7 de ne zaman başlıyor?
Benim Adım Melek Kanal 7 de ne zaman başlıyor?
Melek'in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45'te Kanal 7'de…