Benim Adim Bir Melek dizisi nerede cekiliyor?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Benim Adım Bir Melek dizisi nerede çekiliyor?

BENİM ADIM MELEK NEREDE ÇEKİLİYOR? Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin yurt dışı sahneleri Belgrad'ta çekildi. Dizinin kalan bölümleri Gaziantep'te çekiliyor.

Benim adım Melek yazarı kimdir?

Benim Adım Melek, Üs Yapım imzalı, ilk bölümü 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Akyoldaş, Celil Murat Sarı ve Günay Günaydın'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi.

Benim adım Melek de defne kim?

Benim adım Melek de defne kim?
Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterini canlandıran Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu olan Soytürk, Sağlık Koleji'nde Hemşirelik bölümünde okumuştur.

Benim Adım Melek dizisi hangi kanalda?

Kanal 7'den yapılan duyuruda; dizinin haftanın her günü akşam saatlerinde izleyici ile buluşacağı belirtildi. Pazartesi'den Cumartesi'ye dizi saat 21.15'te ekranda olacak. Pazar akşamları ise dizinin 22.20'de izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Berfu Ergenekon kim?

Malatya doğumludur. Sektörde 2006 yılından itibaren senarist olarak yer almaktadır. 2006 yılında Gümüş dizisinin 3. sezonunu yazan ekiple birlikte sektöre adım attı.

Benim Annem Bir Melek dizisi ne zaman çıktı?

Benim Annem Bir Melek dizisi ne zaman çıktı?
2008Benim Annem Bir Melek / İlk bölüm yayın tarihi
Benim Annem Bir Melek, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan, aile ve durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisidir. 3 sezondan oluşan dizi 64. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Rabia Soytürk kaç yaşında?

23 yaşında (26 Ocak 1999)Rabia Soytürk / Yaş

Benim Adım Melek final yaptı mı?

Benim Adım Melek dizisi ekran macerasına son verdi. Dizi geçen hafta final yaparak sevenlerine veda etti.

Benim Adım Melek Kanal 7 de ne zaman başlıyor?

Benim Adım Melek Kanal 7 de ne zaman başlıyor?
Melek'in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45'te Kanal 7'de…

Benim Adım Melek dizisi yurt dışı sahneleri Belgrad'ta çekilmiş ve kalan bölümleri ise Gaziantep'te çekilmiştir. Dizinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş yaparken senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon birlikte kaleme almıştır.

Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterini canlandıran oyuncu Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 İstanbul doğumludur. Türk oyuncu olan Soytürk, Hemşirelik bölümünde okumuştur.

Dizi, Türk yapımı bir dram türündeki televizyon dizisidir ve Kanal 7'de yayınlanmaktadır. Haftanın her günü akşam saatlerinde izleyicilerle buluşan dizi, pazartesiden cumartesiye saat 21.15'te, pazar akşamları ise saat 22.20'de izleyicilerle buluşmaktadır.

Berfu Ergenekon, doğum yeri Malatya olan ve senarist olarak sektörde 2006 yılından itibaren yer alan bir isimdir. Kariyerine Gümüş dizisinin 3. sezonunu yazan ekip ile başlamıştır.

Benim Annem Bir Melek dizisi ise aile ve durum komedisi türünde olan ve 2008-2010 yılları arasında yayınlanan bir Türk televizyon dizisidir. 3 sezon boyunca toplam 64 bölüm yayınlanmış ve final yaparak sona ermiştir.

Rabia Soytürk şu an 23 yaşındadır ve 26 Ocak 1999 tarihinde doğmuştur.

Benim Adım Melek dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekrana veda etmiştir.

Benim Adım Melek dizisi, Kanal 7'de hafta içi her gün 07:45'te izleyicilerle buluşmaktadır. Melek'in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan dizi, izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

Oda kayit belgesi nasil olur?

Yandex Disk nedir ne ise yarar?

1. Konular

1. 1.262.900
  2. Mesajlar

1. 1.659.427
  3. Kullanıcılar

1. 31.273
  4. Son üye

Geri
Üst Alt