Son Konular

Beşiktaş Başantrenörü Alimpijevic, Final Maçını Değerlendirdi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
white.jpg

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Fenerbahçe ile oynanan final serisindeki zaferlerinin ardından duygularını paylaştı. Alimpijevic, "Seride geri dönüş yapacağımıza söz vermiştik ve bunun için elimizden geleni yaptık. Oyuncularımın performansı beni gururlandırıyor" dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin üçüncü maçında Beşiktaş, Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maç sonrasında konuşan Başantrenör Dusan Alimpijevic, takımının başarısını değerlendirirken, "Geri dönüş yapacağımıza dair verdiğimiz sözü tuttuk. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Atmosfer harikaydı ve kulüp içindeki dayanışma beni mutlu ediyor. Sağlık ekibimize de minnettarım, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar" şeklinde konuştu.

Salon değişiklikleriyle ilgili soruya cevap veren Alimpijevic, "Taraftarımızın olduğu her mekân bizim için bir ev gibidir" şeklinde yanıt verdi. - İSTANBUL

Düzce'de Ev Alev Aldı: Zarar Meydana Geldi

Karabük'te Tehlikeli Trafik Kuralları İhlallerine Yaptırım Geldi

Benzer Konular

Beşiktaş Başantrenörü Dusan Alimpijevic: "Geri dönüş için tüm adımları attık" Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Fenerbahçe ile oynanan final serisindeki performanslarıyla ilgili konuştu ve "Seride geri dönüş yapacağımıza söz vermiştik ve bu hedefe ulaşmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beşiktaş Fibabanka'nın Başantrenörü Dusan Alimpijevic, "Seriyi tersine çevireceğimize söz vermiştik ve bunu başardık. Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi. Basketbol Süper Ligi Final Serisi'nin 3. maçında Beşiktaş Fibabanka, Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1 yaptı. Maç sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Beşiktaş Fibabanka Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Basketbol Süper Ligi Final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı mücadele ettikleri maçta 84-68 yenilerek şampiyonluğu kaybettiklerini açıkladı. Alimpijevic, takımıyla gurur duyduğunu belirtirken, kulübünü ve tüm emek verenleri övgüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Beşiktaş Fibabanka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Beko'ya 4-1 yenilerek ikincilikle yetindi. Başantrenör Dusan Alimpijevic, takımının performansından gurur duyduğunu belirtti. Sırp başantrenör, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen beşinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beşiktaş Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, gelecek sezon için iddialı konuştu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı 84-68 mağlup olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, seriyi 4-1 kaybederek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri