Son Konular

Beşiktaş Başantrenörü Alimpijevic: Kulübümü Gururlandıran Anlar!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.610
white.jpg

Beşiktaş Fibabanka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Beko'ya 4-1 yenilerek ikincilikle yetindi. Başantrenör Dusan Alimpijevic, takımının performansından gurur duyduğunu belirtti.

Sırp başantrenör, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen beşinci maçın ardından medyanın sorularını yanıtladı. Alimpijevic, "Harika bir sezon geçirdik. Takımımla ve kulübümle gurur duyuyorum. Bu kulübün bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Herkese minnettarım. Karakterimizi ve saygınlığımızı defalarca kanıtladık. Kulübümüz adına özveriyle mücadele ettik." şeklinde konuştu.

Son iki sezonda önemli adımlar attıklarını vurgulayan Alimpijevic, gelecek sezon için umutlu olduğunu dile getirdi. "Taraftarlarımıza söz veriyorum, önümüzdeki yıl daha güçlü olacağız. Daha hırslı ve motive bir şekilde oynamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Biletlerin tükenmesi bize gurur veriyor. Ayrıca Fenerbahçe'yi tebrik etmek istiyorum. Muhteşem bir sezon geçirdiler ve 3 kupayı kazandılar. Jasikevicius liderliğinde harika işler yaptılar. Bu başarıyı hak ettiler. Taraftarlar arasında olumlu bir rekabet var. Beşiktaş'ı çalıştırmak benim için keyifli çünkü taraftarlardan aldığım sevgiyi hissediyorum. Bu yüzden taraftarlarımıza minnettarım." dedi.

Trafik Kavgasında Yaralanan Oyuncu Hayatta Kalmayı Başardı

Benzer Konular

Beşiktaş Fibabanka Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Basketbol Süper Ligi Final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı mücadele ettikleri maçta 84-68 yenilerek şampiyonluğu kaybettiklerini açıkladı. Alimpijevic, takımıyla gurur duyduğunu belirtirken, kulübünü ve tüm emek verenleri övgüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Beşiktaş Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, gelecek sezon için iddialı konuştu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı 84-68 mağlup olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, seriyi 4-1 kaybederek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Fenerbahçe ile oynanan final serisindeki zaferlerinin ardından duygularını paylaştı. Alimpijevic, "Seride geri dönüş yapacağımıza söz vermiştik ve bunun için elimizden geleni yaptık. Oyuncularımın performansı beni gururlandırıyor"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beşiktaş Fibabanka'nın Başantrenörü Dusan Alimpijevic, "Seriyi tersine çevireceğimize söz vermiştik ve bunu başardık. Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi. Basketbol Süper Ligi Final Serisi'nin 3. maçında Beşiktaş Fibabanka, Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1 yaptı. Maç sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Siyah-beyazlı kadın basketbol takımı, Beşiktaş Fibabanka Spor Kompleksi'nde oynanan derbi maçta Galatasaray'ı 81-67 yenerek Dörtlü Final'e adını yazdırdı. Kupanın yarı finalinde Emlak Konut ile yarın Edirne Yeni Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek Beşiktaş, mücadeleyi kazanarak finale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  1. Konular

1. 1.281.024
  2. Mesajlar

1. 1.678.304
  3. Kullanıcılar

1. 31.734
  4. Son üye

Geri