haberci
Efsanevi Üye

Beşiktaş Fibabanka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Beko'ya 4-1 yenilerek ikincilikle yetindi. Başantrenör Dusan Alimpijevic, takımının performansından gurur duyduğunu belirtti.
Sırp başantrenör, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen beşinci maçın ardından medyanın sorularını yanıtladı. Alimpijevic, "Harika bir sezon geçirdik. Takımımla ve kulübümle gurur duyuyorum. Bu kulübün bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Herkese minnettarım. Karakterimizi ve saygınlığımızı defalarca kanıtladık. Kulübümüz adına özveriyle mücadele ettik." şeklinde konuştu.
Son iki sezonda önemli adımlar attıklarını vurgulayan Alimpijevic, gelecek sezon için umutlu olduğunu dile getirdi. "Taraftarlarımıza söz veriyorum, önümüzdeki yıl daha güçlü olacağız. Daha hırslı ve motive bir şekilde oynamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Biletlerin tükenmesi bize gurur veriyor. Ayrıca Fenerbahçe'yi tebrik etmek istiyorum. Muhteşem bir sezon geçirdiler ve 3 kupayı kazandılar. Jasikevicius liderliğinde harika işler yaptılar. Bu başarıyı hak ettiler. Taraftarlar arasında olumlu bir rekabet var. Beşiktaş'ı çalıştırmak benim için keyifli çünkü taraftarlardan aldığım sevgiyi hissediyorum. Bu yüzden taraftarlarımıza minnettarım." dedi.