haberci
Efsanevi Üye

Beşiktaş Divan Kurulu Başkan Adayı Ahmet Ürkmezgil, kulübün birlik ve beraberliğe olan ihtiyacını vurgulayarak, "Farklılıkların değil, birlikteliğin zamanı geldi. Artık 'Ben' demek yerine 'Biz' demenin vakti geldi" dedi.
Daha önce başkan adaylığını açıklayan Ahmet Ürkmezgil, Eylül-Ekim aylarında gerçekleşecek seçimler öncesi Tüpraş Stadyumu'ndaki White Pepper restoranda düzenlenen basın toplantısında vizyonunu paylaştı.
"Beşiktaş, sadece bir spor kulübü değil, bir duruştur"
Beşiktaş'a değer katan unsurları yüceltmek amacıyla aday olduğunu belirten Ürkmezgil, "Geçmişteki futbolculuk deneyimim, genel sekreterlik görevim ve iş hayatımdaki tecrübemle divan başkanlığı için buradayım. Sekiz üyemizle birlikte yola çıktık. Beşiktaş'ın köklü değerlerine ve 122 yıllık mirasına sahip çıkmak için bu görevi üstlendiğimizi ifade etmek istiyorum. Beşiktaş, sadece bir spor kulübü olmanın ötesinde bir duruş, bir ahlak, bir kültürdür. Bu kültür bize sadece kupalar değil, aynı zamanda dayanışma, sadakat, vefa ve karakter kazandırmıştır. Görevimiz, bu değerleri yükseltmek ve kulübün köklerine bağlı kalarak geleceğe sağlam adımlarla ilerlemektir" şeklinde konuştu.
"Farklılıkları bir kenara bırakıp, birlik olma zamanı geldi"
Beşiktaş camiasının birlik, beraberlik ve huzura ihtiyacı olduğunu vurgulayan Ahmet Ürkmezgil, "Ayrılık değil, birleşme vakti geldi. Aramızda çok fazla ayrım yapıyoruz. Kırgınlıklar değil, kucaklaşma zamanı geldi. Beşiktaş'ın büyüklerini ve 'Birlik Divanı'nı bir araya gelmeye davet ediyorum. Birlikte güçlüyüz. Bugün sadece adaylığı değil, bir duruşu, bir anlayışı ve bir inancı paylaşıyoruz. Bu ruhu tüm camiaya yayacağız. 'Ben' demenin ötesine geçerek, 'Biz' demek için yola çıkıyoruz. Her üyemize eşit değer veren, her fikre saygı gösteren bir yaklaşım benimseyerek divan kurulunu temsil edeceğiz. Deneyimi genç enerjiyle bir araya getireceğiz. Farklı görüşleri ortak hedefler etrafında birleştireceğiz. Geleceğe yönelik bir vizyona sahip olan divan kurulumuzu oluşturacağız. Birlikte çalışarak, Beşiktaş için yeni bir sayfa açacağız. İnanan, güvenen ve destek olan herkese teşekkür ederim. Kapımız herkese açık olacak. Beşiktaş'a layık bir divan kurulu için birlikte çalışacağımıza inancım tam. Bu benim en büyük hedefim. Diğer adaylara da başarılar diliyorum" dedi.
Ahmet Ürkmezgil'in listesinde Av. Uğur Poyraz, Prof. Dr. Ateş Bayazıt, Şenol Demirağ gibi isimlerin yanı sıra Teknik Direktör Rasim Kara da bulunuyor. - İSTANBUL