haberci
Efsanevi Üye

Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu Harbiye Oditoryumu'nda Gerçekleşti
Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda yapıldı. Toplantıda kulübe ait taşınmazlarla ilgili projeler, BJK Plaza'nın kiralanması, borsadaki halka açıklık oranı, yeni gayrimenkul yatırımları ve kira sözleşmelerinin uzatılması gibi konular ele alındı. Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu, genel kurul üyelerinden bu konularda yetki talep etti. Ancak bazı maddeler genel kurul üyeleri tarafından reddedildi.
Serdal Adalı: Beşiktaş'ın Geleceği İçin Önemli Bir Adım Attık
Beşiktaş'ın geleceği için kritik bir adım attıklarını vurgulayan Serdal Adalı, "Bugün burada, Beşiktaş'ımızın geleceği adına önemli bir dönüm noktasında buluştuk. Beşiktaş'a destek veren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Beşiktaş'ı daha güçlü bir konuma taşıyacağız. Malına, parasına, emeğine sahip çıkacağız. Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edecek bir yapı oluşturacağız" dedi.
Genel kurulda alınan kararlar arasında şunlar yer aldı:
- Beşiktaş'a ait taşınmazların geliştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi.
- BJK Plaza'nın kiralanması ve kira sözleşmesinin uzatılması konularında yönetim kuruluna yetki verilmesi.
- Halka açıklık oranının belirlenmesi ve hisse senetleri üzerine rehin tesis edilmesi konusunda karar alınması için yönetim kuruluna yetki verilmesi.
Genel kurul üyeleri tarafından reddedilen maddeler ise şunlardı:
- Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ile imzalanan 'Kira Sözleşmesi Ek Uzatma Protokolü' ile ilgili karar.
- Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. ile 'Uzlaşma Protokolü' imzalanması için yetki talebi.