Son Konular

Beşir Atalay

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster
Başbakan Yardımcısı
KESKİN – 1947, Mehmet – Memduha – Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Master ve Doktora – İngilizce – Sosyolog, Prof.Dr., Öğretim Üyesi – Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi, DPT Sosyal Planlama Daire Başkanı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü, Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü – Devlet Bakanı – Evli ve 3 çocuk babası.
HABER
Devletin kendisiyle hesaplaşma süreci 15 Nisan 2013
Milliyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören ve Milliyet yazarları ile yemekte bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Bakan Mehdi Eker, yaşanan sürecin aynı zamanda devletin kendisiyle hesaplaşma süreci olduğunu belirterek, herkesi siyaset içinde çözüm aramaya davet etti.

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Bülent Tanör

Bruno Mars

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Beşir Atalay 59. Hükümet - Erdoğan Hükümeti'nde ve öncesindeki 58. Hükümet - Gül Hükümeti'nde Devlet Bakanı (bağlı kurumları arasında DİE, TİKA, RTÜK, TRT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu) ve AKP Ankara milletvekillerindendir. 1947'de günümüzde Kırıkkale (il)'inde bulunan Keskin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Unvan Prof. Dr. Doğum Tarihi 1 Nisan 1947 Şehir Kırıkkale Burç Koç 1 Nisan 1947 tarihinde Kırıkkale ilinin Keskin ilçesinde Armutlu köyünde doğmuştur. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Memduha’dır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını Erzurum...
Cevaplar
1
Görüntüleme
32
S
  • Soru Soru
Beşir Atalay biyografisi,Beşir Atalay Özgeçmişi,Beşir Atalay Hakkında Bilgi,Beşir Atalay Kim,Beşir Atalay Hayatı Beşir Atalay (1947 - ) 60. Hükümette İçişleri Bakanlığı, 59. Hükümette ve öncesindeki 58. Hükümette Devlet Bakanı (bağlı kurumları arasında DİE, TİKA, RTÜK, TRT, Sosyal Yardımlaşma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
  • Soru Soru
58. VE 59. HÜKÜMET DEVLET BAKANI KESKİN - 1947, Mehmet - Memduha - Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Master ve Doktora - İngilizce - Sosyolog, Prof.Dr., Öğretim Üyesi - Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi, DPT Sosyal Planlama Daire Başkanı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi, UNESCO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru Soru
CHP Genel Başkan Yardımcısı akademisyen 1957 yılında Ankara’da doğdu. Liseyi Ankara Koleji’nde, üniversiteyi İngiltere’de University of Kent at Canterbury’de okudu. 1980 yılında Ekonomi ve Politika dalından mezun oldu. 1983 yılında Galler Ünlversitesi’nden (University of Wales, Cardiff)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.773
  2. Mesajlar

1. 1.680.049
  3. Kullanıcılar

1. 31.874
  4. Son üye

Geri