Son Konular

Bezelye böbrek hastalıkları ve tansiyona iyi geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest

Bugüne kadar mucize besin ve vitamin deposu olarak bilinen bezelye şimdi de böbrek rahatsızlıklarına ve yüksek tansiyona iyi geldiğini belirlendi.

Kanada'daki Manitoba Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada, bezelyede bulunan kimyasal maddelerin ve proteinlerin, yüksek tansiyona ve böbrek hastalıklarına iyi geldiği belirlendi. Uzmanlar şimdi, bezelyedeki bu proteinlerden bir ilaç yapmayı umuyor.

S

Şifalı Bitkiler ( zencefil, sarımsak ... )

S

Her derde deva zeytin çekirdeği mucizesi

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Boşaltım Sistemi Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir? Boşaltım Sistemi Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri Boşaltım sisteminde; böbrek iltihabı, böbrek taşı, böbrek yetmezliği, idrar torbası ve idrar yolu iltihabı, nefrit, üremi, albümin, sistit, şeker hastalığı ve yüksek tansiyona bağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Boşaltım Sistemi Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir? Boşaltım Sistemi Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri Boşaltım sisteminde; böbrek iltihabı, böbrek taşı, böbrek yetmezliği, idrar torbası ve idrar yolu iltihabı, nefrit, üremi, albümin, sistit, şeker hastalığı ve yüksek tansiyona bağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
S
  • Soru Soru
Bitki çayları alternatif tıp alanında yaygın olarak kullanılıyor. Bu sebepten ötürü hayatımızda önemli bir yere sahip. Her bitki çayı sandığınız şekilde fayda sağlamıyor olabilir. Örneğin her bitki çayı zayıflamak için kullanılmaz. Bundan dolayı bitki çaylarını tanımalı, hangi durumlarda neye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.621
  3. Kullanıcılar

1. 31.770