Bilişim Teknolojileri Zirvesi nedir?
Bilişim Zirvesi – ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası'nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan ülkemizin ve bölgenin lider iş ve işbirliği etkinliğidir.Eğitim Teknolojileri Zirvesi Nerede?
Eğitim Teknolojileri Zirvesi Nerede?Eğitim teknolojilerinin geleceğine yön veren Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ), Radisson Blu Hotel Şişli'de düzenlenecek.
Etz 2022 nerede?
Etz 2022 nerede?Türkiye ile birlikte 11 ülkeden 90 konuşmacı "eğitimin geleceğini" anlatacak. Tarsus Turkey tarafından 26-28 Mayıs 2022 tarihlerinde, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı için geri sayım başladı.
Btz ne demek?
BTZ – Bilişim Teknolojileri Zirvesi.Işıl Boy Ergül Kimdir?
Işıl Boy Ergül Kimdir?Eğitimci Biyografi: Dr. Işıl Boy Ergül, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra eğitim teknolojileri üzerine yüksek lisansını Manchester Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2006-2020 yıllları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
ETP ne zaman?
ETP ne zaman?Türkiye Özel Okullar Derneği IT Komisyonu tarafından düzenlenen #ETP22 etkinliği bu sene 26 Mart 2022 Cumartesi günü online olarak gerçekleşecektir.
GESS Turkey fark yaratan bir eğitim fuarı ve konferansları olacaktır. Tüm içerikler ücretsizdir ve tüm dünyadan eğitim liderlerini ve uygulama tarafında yer alan yerel paydaşları, ilham veren konuşmalar ve dinamik, pratik workshop'lar gerçekleştirmeleri için bir araya getiriyoruz.
ETP hangi borsada?
ETP hangi borsada?kripto borsalarda etp kısaltmasını kullanan çinli bir kriptopara birimidir. şu an itibari ile bitfinex borsasında 0,26 centlerdan işlem görmektedir. geçmiş tradelere göre gayet uygun bir fiyattadır.
ETP Coin ne demek?
ETP Coin ne demek?Metaverse ETP, Metaverse bir hizmet olarak blok zinciri (BAAS) platformunun arkasındaki kripto para birimidir. Metaverse, kendisini "dijital varlıkları, dijital kimlikleri ve Oracles'ı sosyal ve kurumsal ihtiyaçlar için temel bir altyapı olarak sunan açık kaynaklı kamusal bir blok zinciri" olarak tanımlar.
Gess Türkiye nedir?
Eğitim teknolojisinin ana alanları nelerdir?
Eğitim teknolojisinin ana alanları nelerdir?Anabilim Bilgi ve Eğitim Teknolojileri bölümünün çalışma alanları şunlardır:
- Bilgisayarlı öğretim yöntem ve teknikleri.
- Eğitim teknolojisi.
- E-öğrenme.
- İnternet destekli öğretim.
- Uzaktan eğitim.
- Web çözümleri.
- Öğrenci-veli portalları
- Eğitimde teknoloji kullanımı
Eğitimde teknolojik gelişmeler nelerdir?
Eğitimde teknolojik gelişmeler nelerdir?bilgisayar destekli eğitim, etkileşimli video,yapay zeka,telekonferans, elektronik habewrleşme gibi… yeni teknolojiler eğitimde önemli bir yer tutmaktadır.