Son Konular

Bir aile yok oldu! Karabük'te korkunç kaza

Credits
1.230.245
karabukte-tirla-carpisan-otomobild-qtjp_cover.jpg

Karabük'ten feci bir kaza haberi geldi! Tırla çarpışan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Karabük'ten Ankara istikametine seyreden Seyit Hamza Y. (28) idaresindeki tır ile Aziz Uluışık'ın kullandığı 34 GRU 327 plakalı otomobil, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobil refüje savruldu.
Sağlık görevlileri, otomobilde bulunan Esra (45), Berfin (24) ve Kübra Uluışık'ın (35) hayatını kaybettiğini belirledi.
Ağır yaralanan Aziz Uluışık (53) ve Feride Uluışık (65) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aziz Uluışık, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu üzücü haberle ilgili başsağlığı diliyorum. Kazada yaşamını yitiren 4 kişiye Allah'tan rahmet, yaralı olan kişiye acil şifalar diliyorum. Trafik kazalarının önlenmesi için daha dikkatli ve güvenli sürüşler yapmamız gerektiğini hatırlatmak önemlidir. Ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara da acil şifalar temenni ediyorum. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması her zaman önemlidir. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması umuduyla, aileye ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, sabırlar versin.

ABD'nin vergi kararı! Bakan Ömer Bolat'tan ilk açıklama

Benzer Konular

Karabük’te Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda Seyit Hamza Y. (28) yönetimindeki TIR, Aziz Uluışık (53) idaresindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil refüje savruldu. AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık, polis, jandarma, itfaiye ve...
Cevaplar
1
Görüntüleme
20
Karabük Eskipazar Karayolu Organize Sanayi Kavşağında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi kişide ağır yaralanarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 65 yaşındaki Feride Uluışık olay dan 3 gün sonra yaşamını...
Cevaplar
1
Görüntüleme
29
Karabük'te meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile otomobil çarpıştı, 3 kişi yaralandı. Kaza, 5000 Evler Mahallesi'nde 75. Sokak üzerinde gerçekleşti. A.T. yönetimindeki 78 S 0026 plakalı okul servisi, Ş.E. idaresindeki 78 AR 218 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobilde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Karabük'te üniversite kaydı için çıktıkları yolda yanarak can verdiler Eflani ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yanarak hayatını kaybeden ailenin, üniversite kaydı için Çorum’dan yola çıktığı öğrenildi. Karabük’ün Eflani ilçesine bağlı Şenyurt Köyü, Eflani-Daday kara yolu Kababayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Karabük'te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü Eflani ilçesinde kafa kafaya çarpışan iki otomobilin alev alması sonucu yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Karabük'ün Eflani ilçesinde korkunç kaza... İki otomobilin çarpıştığı kazada araçlar alev aldı. 3 KİŞİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri