Bir şansım olsa Kurgu mu gerçek mi?
Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi, kişiler ve hikayeler gerçek hayattan mı? Programda yer verilen isimler, şahıslar ve mekanların tamamı gerçeğinden farklıdır. Ancak konu alınan hikayeler ise tamamen gerçektir.Bir şansım olsa canlandırma mi?
BİR ŞANSIM OLSA GERÇEK Mİ, KURGU MU? Ayşegül Günay tarafından sunulan programın kurgu olup olmadığı teması merak ediliyor. Programda gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı belirtiliyor.Bana bir şans ver hangi kanalda?
Bir Şansım Olsa | Show TV.Bir şansım olsa hangi gün?
Bir şansım olsa hangi gün?Yaşanmış gerçek hikayelerin konu edildiği, "Bir Şansım Olsa" Cumartesi günü ilk bölümüyle Show TV'de izleyiciyle buluşacak. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa", pişmanlık duyanlara kapılarını açacak.
Bana bir şans ver hangi gün?
Bana bir şans ver hangi gün?Bir Şansım Olsa Pazar günü Show TV ekranlarına saat 13.00'te 100. bölüm ile ekrana gelecek. "BİR ŞANSIM OLSA" SHOW TV'DE BAŞLIYOR!
Bir şansım olsa program ne zaman?
Ayşegül Günay oyuncu kim?
Ayşegül Günay (d. 9 Kasım 1969, Eskişehir), Türk oyuncudur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol almıştır.Ayşegül Günay kaç yaşında?
52 yaşında (9 Kasım 1969)Ayşegül Günay / YaşAyşegül Günay kiminle evli kaç çocuğu var?
Ayşegül Günay kiminle evli kaç çocuğu var?Evli olan ve ikiz iki erkek çocuğu olan Ayşegül Günay son olarak, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Zöhre karakterine hayat vermiştir. 1.60 metre boyunda olan Ayşegül Günay, 57 kilodur ve Akrep burcudur.
Ayşe Günay evli mi?
Ayşe Günay evli mi?Evli olan ve ikiz iki erkek çocuğu olan Ayşegül Günay son olarak, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Zöhre karakterine hayat vermiştir.